Tabbladen in macOS Sierra.

macOS Sierra 10.12.2 nu beschikbaar: nieuwe emoji en bugfixes

Apple heeft nu ook macOS Sierra 10.12.2 vrijgegeven. Deze nieuwe versie voor elke Mac met macOS Sierra voegt onder andere de nieuwe emoji toe, zodat je ze ook op de Mac kunt gebruiken en bekijken. Ook lost de update problemen op met de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Tabbladen in macOS Sierra.
iOS 10.2, tvOS 10.1 en watchOS 3.1.1 waren al beschikbaar, maar nu is het ook de beurt aan macOS Sierra. Apple heeft namelijk zojuist macOS Sierra 10.12.2 vrijgegeven. Dankzij macOS Sierra 10.12.2 kun je ook op je Mac gebruikmaken van de nieuwe emoji, zoals de facepalm en de selfie. Verder lost macOS Sierra 10.12.2 meerdere bugs op.

macOS Sierra met bugfixes nu voor iedereen beschikbaar

Deze update voor de Mac is minder indrukwekkend dat de vernieuwingen in iOS 10.2, maar als je graag gebruik wil maken van nieuwe emoji, dan is macOS Sierra 10.12.2 een vereiste. macOS Sierra 10.12.2 voegt namelijk dezelfde nieuwe emoji toe, zodat je deze kunt bekijken en gebruiken in bijvoorbeeld de Berichten-app en op websites.

In macOS Sierra 10.12.2 vind je ook de nieuwe achtergronden die Apple gebruikt voor de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Verder focust macOS Sierra 10.12.2 zich voornamelijk op bugfixes. De nieuwe MacBook Pro met Touch Bar had bijvoorbeeld last van enkele grafische problemen en die zouden met deze versie opgelost moeten zijn.

Apple heeft ervoor gekozen om bij macOS 10.12.2 geen resterende batterijduur meer te laten zien, omdat dit te onnauwkeurig zou zijn.

macOS Sierra 10.12.2 downloaden

macOS Sierra 10.12.2 download je vanuit de Mac App Store bij het Updates-tabblad. Deze update is beschikbaar voor elke Mac die geschikt is voor macOS Sierra. macOS Sierra 10.12.2 is pas net verschenen, waardoor het even kan duren voordat deze voor jou zichtbaar is.

Ook update voor iTunes
Apple heeft vanavond ook iTunes 12.5.4 uitgebracht, met ondersteuning voor de TV-app en de Touch Bar in nieuwe MacBooks. Dit laatste houdt in dat je met een scrubber snel binnen liedjes, films en tv-shows kunt bladeren. Ook bevat de update kleine performance-verbeteringen. iTunes 12.5.4 is direct te downloaden bij Apple of via de software-updatefunctie van de Mac App Store.

iTunes-update

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2016, 21:05
Categorie Mac & macOS
Onderwerp macos sierra

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.