Archief voor 'nlziet'

NLZIET buitenland

'NPO zou uit NLZIET moeten stappen'

· Een NPO-werkgroep heeft geadviseerd om met NPO uit NLZIET te stappen, het gezamenlijke online platform van publieke omroep, RTL en Talpa. In plaats daarvan moet NPO Start (Plus) verder worden uitgebouwd.

Diensten
NLZiet is vernieuwd op de iPhone.

NLZiet overweegt gratis tv-dienst met reclame

· NLZiet, de gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa, overweegt een gratis variant met reclame. Dat zegt directeur Niels Baas. Momenteel is NLZiet nog reclamevrij, waarbij je €7,95 per maand betaalt.

Diensten
NLZiet is vernieuwd op de iPhone.

Vernieuwde NLZiet-app maakt tv-kijken makkelijker

Opnieuw ontwikkeld in Swift

· De NLZiet-app heeft een update gekregen, waardoor het navigeren in de app een stuk makkelijker is geworden. Het hamburgermenu is verwijderd en maakt plaats voor een knoppenbalk onderaan het scherm.

Apps
NLziet-Icoon.

NLZIET-app voor Apple TV nu te downloaden

· Het is zover: de al eerder beloofde Apple TV-app voor NLZiet is nu te downloaden in de App Store. Bekijk tv-programma's van NPO, RTL en SBS via je Apple TV, zodat je geen tv-aanbieder meer nodig hebt.

Apps
NLZIET op een televisie.

Officieel: NLZIET binnenkort eindelijk met Apple TV-app

Betatest voor eindgebuikers start eind mei

· NLZIET heeft eindelijk bevestigd dat er een Apple TV-app aankomt, zo kan iCulture als eerste melden. De Apple TV-app van NLZIET is vanaf eind mei beschikbaar voor betagebruikers, waarna de overige NLZIET-gebruikers er later mee aan de slag kunnen.

Apps, Diensten
NLziet streamen naar je televisie.

NLziet start begin 2017 met bieden van live tv-kijken

· De televisiedienst NLziet start begin 2017 met het aanbieden van live tv-kijken. Betatesters kunnen dan beginnen met het live kijken naar populaire Nederlandse tv-zenders. NLziet werkt ook nog aan een app voor de Apple TV.

Apps