Apple One apps

Prijsverhoging bij Apple: Apple TV+, Apple Arcade en Apple One duurder

Apple voert voor de tweede keer een prijsverhoging door bij haar diensten. Zowel Apple TV+ als Apple Arcade worden duurder en dat heeft ook gevolgen voor Apple One.

Apple voert vandaag een prijsverhoging door voor diverse Apple-diensten. De grootste prijsverhogingen zien we bij Apple TV+ en Apple Arcade, maar ook het allesomvattende Apple One wordt in Nederland en België duurder. De prijsverhoging loopt op tot 43%.

Prijsverhoging Apple-diensten: Apple TV+, Arcade en Apple One

De prijsverhoging is ontdekt door MacGeneration en geldt in veel Europese landen (zoals Nederland en België), maar ook in de VS. Op de Apple-website zijn de nieuwe prijzen al zichtbaar. Omdat het om veel diensten gaat, zal de prijsverhoging veel Apple-gebruikers treffen. De enige diensten die vooralsnog geen prijsverhoging krijgen, zijn Apple Music en iCloud+. Dit zijn de nieuwe prijzen die vanaf nu gelden.

Nieuwe prijzen Apple diensten

DienstNieuwe prijsOude prijsWijziging in %
Apple TV+€9,99 p/m€6,99 p/m+43%
Apple Arcade€6,99 p/m€4,99 p/m+40%
Apple One Individueel€19,95 p/m€16,95 p/m+17,7%
Apple One Gezin€25,95 p/m€22,95 p/m+13,1%

De prijsverhogingen gelden per direct voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees krijgen van Apple vanzelf bericht zodra de nieuwe prijzen voor hen in gaan. Meestal hanteert Apple een maand wachttijd voordat de nieuwe prijzen in gaan.

Exact een jaar geleden voerde Apple ook al een prijsverhoging door bij Apple TV+, maar ook bij Apple Music. Laatstgenoemde dienst is nu dus uitgesloten van de prijsverhoging en blijft steken op €10,99 per maand voor een individueel abonnement.

Bekijk ook

Apple One: de alles-in-1 bundel voor Apple's betaaldiensten

Apple One is een allesomvattende bundel waarin meerdere betaalde diensten van Apple met elkaar gecombineerd zijn. Zo bespaar je geld op diensten die je toch al gebruikte.

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.