Microsoft Office met dark mode op de Mac.

Microsoft komt in 2021 met nieuwe Office-versie voor Mac zonder lidmaatschap

Geen Microsoft 365 nodig

Microsoft komt met een losstaande versie van Office voor de Mac waarvoor je geen Microsoft 365-lidmaatschap voor nodig hebt. De laatste jaren legt Microsoft juist meer de focus op de versies met Microsoft 365.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Microsoft Office in 2021 zonder lidmaatschap

Sinds een paar jaar kun je Microsoft Office voor Mac-apps downloaden vanuit de Mac App Store. Maar voor die versies heb je wel een actief Microsoft 365-lidmaatschap nodig. Dat kost zo’n €69 per jaar. Het voordeel is dat je altijd up-to-date apps krijgt zolang je betaalt, maar je zit dan dus wel vast aan maandelijkse kosten. Voor wie liever een eenmalige aankoop wil, kun je nog altijd Office 2019 aanschaffen, bijvoorbeeld in de Apple Store. Microsoft heeft nu laten weten dat die versie een opvolger krijgt.

Microsoft heeft nog weinig details losgelaten over deze aankomende versies. Het enige wat het bedrijf zegt is dat er een ‘nieuwe permanente release van Microsoft Office voor zowel Windows als Mac komt, in de tweede helft van 2021. Nieuwe functies en prijs zijn nog niet bekend, maar vermoedelijk is deze versie gebaseerd op de huidige Microsoft 365-versies. In Microsoft Office vind je Word, Excel en Powerpoint. Een standaard Office-pakket heeft meestal een licentie voor één apparaat en komt in een versie voor thuisgebruik en studenten en voor zelfstandigen. Je kan de apps gewoon installeren en offline gebruiken.

Office for Mac

Eerder gaf Microsoft al een blik op de toekomstige veranderingen in Microsoft Office. Binnenkort komt er ook een nieuwe Microsoft Outlook voor Mac beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2020, 15:07
Bron Bron Microsoft
Via Via MacRumors
Categorie Apps
Onderwerp microsoft office

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.