Microsoft iPad Touch Cover

Microsoft laat iPad Touch Cover per ongeluk uitlekken

Microsoft heeft de iPad Touch Cover laten uitlekken, een toetsenbordhoes met ingebouwde batterij die waarschijnlijk bedoeld is voor kantoormedewerkers.

Microsoft lijkt van plan om accessoires voor de iPad uit te brengen. Op een webpagina van het bedrijf werd per ongeluk de iPad Touch Cover gelekt. De hoes heeft modelnummer 1719 en is voorzien van Lithium-batterijen.

Microsoft iPad Touch Cover
De afbeelding toont een soortgelijke Microsoft-toetsenbordcover voor de Surface-tablet.

Microsoft iPad Touch Cover

Op de betreffende pagina zijn andere Microsoft-producten te vinden die al eerder zijn uitgebracht, zoals de Microsoft Band, HoloLens en Surface. Het zou kunnen gaan om een iPad-hoes met ingebouwd toetsenbord dat Microsoft ook al voor de Surface heeft gemaakt. Deze had de naam Surface Touch Cover en is slechts 3mm dun. Drukgevoelige technologie zorgt ervoor dat je een volledig toetsenbord tot je beschikking hebt.

Overigens bracht Microsoft in 2015 al een Universal Mobile Keyboard uit, die je ook in combinatie met de iPad kon gebruiken, maar die heeft geen geïntegreerde hoes. Het productnummer 1719 past in het gebruikelijke rijtje. De HoloLens heeft bijvoorbeeld modelnummer 1688 en de Surface Pro heeft modelnummer 1796.

Waarschijnlijk niet voor iPad Pro
Dat het om een draadloze toetsenbordhoes gaat, wordt duidelijk uit het feit dat er een batterij in zit met een capaciteit van 0,814 Wattuur en dat is erg weinig. Wellicht heeft Microsoft gekozen voor een knoopcel, net als in sommige Logitech iPad-toetsenborden. De kans is klein dat Microsoft’s iPad-hoes gebruik maakt van de Smart Connector van de iPad Pro-modellen, want daarbij is de stroomvoorziening al via de tablet geregeld. Waarschijnlijk wil Microsoft zich met het accessoire richten op de goedkopere 9,7-inch iPad voor gewone gebruikers. Microsoft zou er dan bijvoorbeeld speciale Office-knoppen op kunnen zetten, om de toetsenbordhoes extra aantrekkelijk te maken voor kantoormedewerkers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2017, 16:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad, microsoft, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.