Newton, voorheen CloudMagic

Newton wil je mail opruimen met nieuwe Tidy Inbox

Newton Mail wil meer orde aanbrengen in je inbox dankzij de nieuwe Tidy Inbox-functie. Hiermee worden mails van bepaalde categorieën in een aparte map geplaatst, zodat je inbox alleen belangrijke mails bevat.

Newton Mail met Tidy Inbox.
De mail-app Newton, die beschikbaar is voor zowel iOS als Mac, heeft een nieuwe functie. Met Tidy Inbox zorgt de mail-app ervoor dat je geen last hebt van oninteressante mails die je inbox vervuilen, waardoor je eigen inbox er een stuk opgeruimder uit moet gaan zien.

Newton Mail met Tidy Inbox

Newton-mail is voortgekomen uit CloudMagic en werkt met alle populaire maildiensten, zoals Gmail, Exchange, Outlook, iCloud en IMAP. Newton Mail heeft allerlei opties, zoals leesbevestigingen, de opties om mails later te versturen en te snoozen. Newton vereist wel een abonnement van €49,99 per jaar, maar voor dat bedrag kun je wel onbeperkt gebruik blijven maken van alle functies die de mail-app te bieden heeft. Daar is nu dus ook de Tidy Inbox bijgekomen.

Met Tidy Inbox kies je welke mail-categorieën je liever over wil slaan, zodat deze in een aparte map terecht komen. Standaard staat dit op nieuwsbrieven en mails van je social media-accounts, maar je kunt dus ook andere categorieën toevoegen. De gefilterde mails vind je vervolgens in een Low Priority-map, waardoor de belangrijkste inbox dus gevuld wordt met echt belangrijke mailtjes. Mocht je een mail zien die onterecht in de Low Priority-map staat, dan kun je deze handmatig overzetten. Dit werkt ook de andere kant op. Hierdoor leert Newton Mail ook dat mails van die categorie toch wel of juist niet belangrijk zijn. De Tidy Inbox is in te stellen voor al je gekoppelde accounts.

Tidy Inbox in Newton Mail op de Mac.

De nieuwe Tidy Inbox-functie komt spoedig beschikbaar in de Newton Mail-apps voor onder andere iPhone, iPad en Mac. Om Newton Mail volledig te kunnen gebruiken heb je dus wel een abonnement nodig, maar je kunt de dienst ook veertien dagen lang gratis proberen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2017, 17:37
Categorie Apps
Onderwerp mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.