Apple M3-chip

Reacties voor: iCulture peilt: Kijk jij uit naar een M3 MacBook? [poll]

Analist verwacht minder vraag
Apple bereidt zich momenteel voor op de productie van MacBooks met M3-chips. Maar volgens analist Ming-Chi Kuo zal daar minder vraag naar zijn. Is iedereen die dat wilde al voorzien van een M1 of M2 MacBook die krachtig genoeg is?
Sabine Schults -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik kijk vooral uit naar de nieuwe iMac met M3-chip. Die komt hopelijk wel nog in oktober. Dat is ook absoluut nodig want die M1-variant kan echt niet meer.

  2. Persoonlijk wil ik wel een Apple Vision Pro zien met een M3. Maar verder niet, MacBooks zijn niet goed genoeg voor pc vr waardoor ik ze voor mijzelf wat minder geschikt vind. Overigens is mijn M1 MacBook van werk wel meer dan snel genoeg, dus tenzij je echt zwaar gaat gamen ofzo voldoet hij prima

  3. Ik sluit me aan bij Rik; een iMac met M3 graag.
    Mijn 27″ iMac i5 heeft na 13 jaar de geest gegeven, een Mac mini wil ik niet en een iMac met M1 ga ik nu echt niet kopen, want die is feitelijk al verouderd in de doos.

  4. iPad mini met M. Lekker snel Xhamsteren….

  5. Mijn iMac 2011 moet nu ECHT eens vervangen worden en ik denk daarbij aan een Macbook Air, maar inderdaad dan graag de M3 versie……..ik wacht nog wel even.

  6. Mac Mini M3 graag!
    Na 15 jaar 27″ iMac toch besloten om over te stappen naar de Mac Mini maar dan met 2x 27″ Apple scherm.

  7. Persoonlijk kijk ik er niet na uit. Wel hoop ik een 27 of 32 inch iMac, maar voor de rest niet. Wanneer M-serie me pas over de streep gaat trekken is, wanneer een Mac ook echt een serieuze game (triple A titels, geen arcade) device wordt.

    Als je een Mac kan Ray traceren en of minimaal 120 fps van een triple A titels kan halen, dan ga ik wel overstappen van mijn huidige Intel Mac….. of ze moeten stoppen met Intel Mac’s te gaan supporten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.