Voor- en achterkant van iPhone 8 in koper.

Afbeeldingen iPhone 8 tonen mogelijke koperen kleur

Benieuwd naar de kleuren van de iPhone 8? Op nieuwe afbeeldingen is een koperen kleur te zien, die donkerder lijkt dan roségoud. Ook is er een zwarte en zilveren variant te zien.

iPhone 8 kleuren met koper, zwart en zilver.
Apple zou de iPhone 8 mogelijk in een nieuwe kleur uitbrengen. Het zou gaan om een koperachtige kleur, naast de standaard zwarte en zilveren versie. Op nieuwe afbeeldingen, afkomstig van het Chinese Weibo, is deze koperen kleur te zien.

iPhone 8 in koper

Veel geruchten omtrent de iPhone 8 gaan om het algehele design van het toestel, maar we hebben nog maar weinig gehoord over de beschikbare kleuren. Ming-Chi Kuo beweerde dat de iPhone 8 in minder kleuren zou komen, maar er zijn ook berichten dat Apple de iPhone 8 in vier kleuren beschikbaar stelt, waaronder een nieuw spiegelend model. Over andere kleuren kon die bron niet veel zeggen, maar mogelijk is daar nu meer over bekend.

iPhone 8 in koper.

In de nieuwe afbeeldingen zijn drie kleuren voor de iPhone 8 te zien. Het gaat om een zwart en zilveren model, maar daarnaast ook een soort koperen variant. De kleur heeft wat weg van de roségouden variant die sinds de iPhone 6s beschikbaar is, maar lijkt wat donkerder te zijn. Op de foto’s lijkt de kleur te liggen tussen oranje en de bekende roségouden variant. Het is niet helemaal duidelijk of het hier om dummy-modellen gaat of dat het onderdelen zijn die afkomstig zijn van de productieketen.

Update 18:45: Er zijn via de website Slashleaks nog meer plaatjes van deze koper gekleurde iPhone 8 opgedoken, deze keer ook van de voorkant. Het is bovendien de eerste keer dat er een witte voorkant van de iPhone 8 te zien is.

Voor- en achterkant van iPhone 8 in koper.

Bovenkant van de iPhone 8 in koper.

Naast de iPhone 8 komt Apple dit najaar ook nog met de iPhone 7s en iPhone 7s Plus. Deze modellen krijgen nog wel een homeknop met Touch ID en lijken qua design meer op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Wel verscheen van dit model dit weekend een afbeelding met daarop een glazen achterkant en metalen rand. In welke kleuren de iPhone 7s en iPhone 7s Plus precies beschikbaar zijn, is nog afwachten. Matzwart zoals bij de iPhone 7 lijkt geen mogelijkheid te zijn, gezien de glazen achterkant. Het zou goed kunnen dat Apple daarom kiest voor één kleur zwart, zilver, goud, roségoud en eventueel rood.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 07 augustus: Nog meer foto's van de mogelijke koperen iPhone 8 toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2017, 18:47
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 8
Device iPhone 8

Actuele iPhone 8 deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.