Apple op Instagram op de iPhone.

Apple opent Instagram-account om Shot on iPhone-foto’s te delen

Vanaf nu is Apple ook actief op Instagram. Met het officiële Instagram-account deelt Apple iPhone-foto's die door andere Instagramgebruikers gemaakt zijn dankzij de tag #ShotoniPhone.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple op Instagram op de iPhone.
Apple heeft vanaf nu ook een eigen Instagram-account waar foto’s gedeeld worden van andere Instagram-gebruikers. Met de speciale tag #ShotoniPhone plaatst Apple op haar account allerlei foto-albums van iPhone-gebruikers.

Apple op Instagram

Apple heeft een eigen Instagram-pagina geopend. Ze lijken deze pagina niet te gebruiken om handige tips te delen of om mooie productfoto’s te verspreiden, maar om de camerakwaliteiten van de iPhone mee te promoten. Momenteel vind je op de pagina acht foto-albums en een introductievideo. In de video is een aantal foto’s te zien van alle genoemde Instagram-gebruikers. Apple heeft daarnaast ook al zijn eigen Instagram Story geplaatst.

Om deel te nemen, dien je je eigen foto’s op Instagram te uploaden met de tag #ShotoniPhone. Apple lijkt deze foto’s dan te bundelen in enkele posts, zoals ze nu al bij allerlei gedeelde foto’s gedaan hebben. De foto’s laten allerlei plaatjes zien, waaronder natuurfoto’s en zwart-wit plaatjes. De albums zijn eigenlijk korte video’s waarin de desbetreffende fotograaf zelf nog wat uitleg geeft. Apple gebruikt de Instagram-pagina dan ook vooral om andere gebruikers in het zonnetje te zetten.

Apple op Instagram.

Naast de nieuwe Instagram-pagina, heeft Apple ook een eigen Twitter-account waar om support gevraagd kan worden. Apple geeft daar zo nu en dan ook enkele tips voor bijvoorbeeld het gebruik van je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac. Het Twitter-account van Apple werd een jaar geleden geopend, maar verklapte daar wel vroegtijdig het design van de iPhone 7, nog voordat het nieuwe model tijdens de presentatie getoond werd.

Tof bezoek van @bas.vd.ploeg met zelfgemaakte #iCulturenl cookies! 🍪👌🏻#held #volgdieman

A post shared by iCulture (@iculture.nl) on

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2017, 17:17
Categorie Apple
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.