iPhone 7s Plus dummy achterkant

Foto’s van iPhone 7s dummy tonen glazen achterkant

Foto's van een iPhone 7s Plus dummy laten zien hoe de glazen behuizing met metalen rand eruit ziet. De foto's moeten draadloos opladen voor de 7s 'bewijzen'.

Iedereen heeft het over de iPhone 8, maar analisten verwachten dat véél meer mensen de iPhone 7s zullen kiezen vanwege het lagere prijspeil. Daarom is het goed om ook eens te kijken hoe dat toestel eruit komt te zien. Nieuw gelekte foto’s van een dummy van de iPhone 7s Plus maken duidelijk wat we ongeveer kunnen verwachten. Daarbij valt vooral de glazen achterkant op.

iPhone 7s Plus dummy bovenkant en camera

iPhone 7s dummy met glazen achterkant

Met deze foto’s is misschien ook meteen het mysterie van de ‘spiegelende behuizing‘ opgelost. De foto’s tonen een iPhone die aan de achterkant wat meer glanst, waardoor de kleuren ook wat minder uitgesproken zijn. Het gaat om een iPhone 7s Plus, dus het grotere 5,5-inch model van de toekomstige iPhone.

iPhone 7s Plus dummy onderkant

De foto’s bevatten ook aanwijzingen dat Apple draadloos opladen wil aanbieden, ook op de 7s. Apple zal daarbij waarschijnlijk gebruik maken van inductieladen, waarvoor je een los verkrijgbare oplader moet aanschaffen.

iPhone 7s Plus dummy zijkant

Rondom het scherm zit een metalen frame, die de twee glasplaten bij elkaar houdt. Toch past het toestel qua design nog steeds in de iPhone 6- en 7-familie.

Er zijn geen antennelijnen op dit toestel, waarschijnlijk omdat glas de signalen goed doorlaat. Zichtbare antennes op de achterkant zijn daardoor niet meer nodig.

iPhone 7s Plus dummy achterkant

Aan de onderkant zie je naast de Lightning-poort twee speakergrilles, waarvan er waarschijnlijk maar eentje daadwerkelijk een speaker bevat. Al met al zijn er veel overeenkomsten met het huidige model. Er zit ook nu weer Touch ID-knop aan de voorkant, terwijl deze bij de iPhone 8 zeer waarschijnlijk is verdwenen. De dubbele camera is horizontaal geplaatst, terwijl Apple bij de iPhone 8 voor verticale plaatsing heeft gekozen.

Grote kans dat we de iPhone 7s en 7s Plus in september voor het eerst gaan zien, tijdens Apple’s traditionele iPhone-evenement. Waarschijnlijk zullen de nieuwe 7s-modellen als eerste in de winkel liggen, nog voordat de iPhone 8 beschikbaar is.

De foto’s hierboven zijn afkomstig van twee bronnen: Slashleaks en Sonny Dickson.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2017, 9:28
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen dummy, iPhone 7s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.