IPhone 8 spiegelend

‘iPhone 8 in vier kleuren, waaronder spiegelend model’

Volgens geruchten komt de iPhone 8 in vier kleuren beschikbaar, waaronder een spiegelend model met glad gepolijste afwerking.

Apple zou plannen hebben om de iPhone 8 in een nieuwe uitvoering uit te brengen: eentje met een glad gepolijste spiegelende achterkant, zoals de vroegere iPods. Daarnaast komen er drie andere kleuren.


IPhone 8 spiegelend

iPhone 8 spiegelmodel

Apple’s duurste telefoon van dit jaar heeft volgens geruchten een OLED-scherm en is helemaal van glas gemaakt. Ook zou er draadloos opladen op zitten. Volgens de bekende geruchtenlekker Benjamin Geskin zal het toestel in vier kleuren beschikbaar zijn, waaronder een spiegelend model. Het gaat dan niet zozeer om een iPhone die eruit ziet als een zakspiegeltje, maar om een glanzend gepolijste finish zoals we bijvoorbeeld ook wel bij de iPod (touch) hebben gezien. Die modellen hadden overigens wel vaak last van krassen.

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe kleurenopties, maar Geskin liet wel een voorbeeld zien van een iPhone met een spiegelend hoesje. We zouden het dan ongeveer zo moeten voorstellen:

IPhone 8 met spiegelende case

Of in een lichtere uitvoering:

IPhone 8 met spiegelende case

Het idee bij de nieuwe iPhone zou hetzelfde zijn: een gladde afwerking met spiegeleffect. Geskin wil niet verklappen wie zijn bron is. Wel sluiten zijn opmerkingen aan op die van analist Ming-Chi Kuo, die eerder beweerde dat de iPhone 8 in minder kleuren beschikbaar zal zijn dan gebruikelijk, om te zorgen voor een exclusief boetiek-effect. De huidige iPhone7 is in vijf kleuren verkrijgbaar. Minder kleuren kan betekenen dat Apple bepaalde kleuren zoals roségoud achterwege laat, maar er wel een nieuwe spiegelende optie aan toevoegt. Tot nu toe zijn er alleen afbeeldingen van de iPhone 8 in zwart en wit verschenen, maar dat kan ook gewoonte of gemakzucht zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2017, 12:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 8
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.