iPhone 11 Pro kleuren

iPhone 11 Pro kopen als los toestel: hier vind je de beste deal

Wil je een losse iPhone 11 Pro kopen, dan vind je hier alle info. We vertellen je over de prijs van de iPhone 11 Pro als los toestel. Bekijk de beste deals voor een iPhone 11 Pro, zodat je geen euro te veel betaalt.

iPhone 11 Pro review Refurbished

Losse iPhone 11 Pro kopen: dit moet je weten

Wil je een losse iPhone 11 Pro kopen? Dan zul je wat meer moeite moeten doen, want de Apple Store verkoopt dit model niet meer. Hij is inmiddels opgevolgd door nieuwere modellen uit de iPhone 12- en iPhone 13-serie. Als je nog een losse iPhone 11 Pro vindt, let dan goed op dat de prijs flink lager ligt dan de oorspronkelijke adviesprijs van €1.159,- die bij de introductie gold want sommige winkels ‘vergeten’ nog wel eens hun prijzen aan te passen. Een prijs rond de €800,- tot €850,- vinden we redelijk voor een nieuwe iPhone 11 Pro.

Prijs iPhone 11 Pro los toestel

Dit waren de aanvankelijke adviesprijzen van de iPhone 11 Pro:

  • 11 Pro 64GB: €1.159,-
  • 11 Pro 256GB: €1.329,-
  • 11 Pro 512GB: €1.559,-

De prijs van dit toestel is gaandeweg steeds verder gezakt, zeker sinds het toestel uit het assortiment van de Apple Store is gehaald. Je kunt daarom het beste op zoek gaan naar een refurbished iPhone 11 Pro, want daar betaal je een stuk minder voor.

Prijs iPhone 11 Pro

Bekijk ook

Refurbished iPhone 11 Pro kopen: zo kun je flink besparen

Zoek je een refurbished iPhone 11 Pro, die in prima staat is? Dan vind je op deze pagina de beste aanbieders en de scherpste deals. De iPhone 11 Pro is een voormalig toptoestel van Apple, dus je krijgt alle luxe maar voor een lagere prijs dan de vorige eigenaar heeft betaald. Lees hier waar je het beste een betrouwbare iPhone 11 Pro refurbished kunt kopen.

iPhone 11 Pro los kopen of met contract?

Kies je voor een losse iPhone 11 Pro, dan ben je veel flexibeler dan wanneer je voor een iPhone 11 Pro met abonnement kiest. Bovendien is het lastig om nu nog abonnementen te vinden voor dit toestel. Je kunt beter kijken naar de iPhone 13 Pro abonnementen, die in ruime mate te vinden zijn.

Welke iPhone 11 Pro?

De iPhone 11 Pro is een toestel met een 5,8-inch scherm, waarbij je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren: spacegrijs, zilver, goud en groen. Vooral de groene kleur kreeg erg veel belangstelling en was destijds dé kleur om te hebben. Wat opslag betreft zijn er modellen met 64GB, 256GB en 512GB. Wij zouden bij zo’n Pro-toestel niet zo snel voor 64GB kiezen, maar als je van plan bent om weinig met je iPhone te doen kan het voor jou de juiste keuze zijn. Omdat er niet veel aanbod in de winkel meer is, zul je soms genoegen moeten nemen met een kleur die niet jouw eerste keuze is.

Waarom een iPhone 11 Pro los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 11 Pro sim-only zou willen hebben:

  • Je wilt niet jarenlang vastzitten aan een abonnement.
  • Je wilt de gevreesde BKR-registratie ontlopen.
  • Je wilt een high-end iPhone, maar niet de allernieuwste.
  • Je wilt een Pro-model, maar wilt geen Pro-prijzen betalen.
  • Je zoekt een iPhone die nog goed in je broekzak past.

iPhone 11 Pro sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone 11 Pro gekozen, dan heb je nog wel een sim only nodig. In onze prijsvergelijker vind je de beste deals!

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2022