iPhone 11 Pro kleuren

iPhone 11 Pro Max met abonnement: de beste deals bij alle providers

Bekijk en vergelijk hier de iPhone 11 Pro Max met abonnement. Welke provider heeft nog de beste abonnementen voor de iPhone 11 Pro Max? Check hier de tarieven bij providers en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone 11 Pro Max met het abonnement dat het beste bij jou past!

iPhone 11 Pro Max review Refurbished

Spring meteen naar het onderwerp waar je meer over wilt weten:
Abonnement | Nederland | Providers | Contract of niet? | Waarop letten?

iPhone 11 Pro Max met abonnement

De iPhone 11 Pro Max is de opvolger van de iPhone XS Max. Met een 6,5-inch OLED-scherm, Face ID en een vernieuwde camera was dit dé iPhone voor mensen die hoge eisen stellen aan hun smartphone, graag video’s kijken op een zo groot mogelijk scherm en veel fotograferen. In de line-up van 2019 was dit dan ook de iPhone met het grootste scherm. Inmiddels is de iPhone 11 Pro Max opgevolgd door de iPhone 12 Pro Max en de iPhone 13 Pro Max, maar ben je op zoek naar een toestel met een groot scherm (bijvoorbeeld omdat je grote letters nodig hebt) dan is het nog steeds een prima keuze.


De iPhone 11 Pro Max is niet meer bij alle providers verkrijgbaar, maar je kunt wel terecht bij diverse telecomwinkels die het toestel in combinatie met elk gewenst abonnement kunnen combineren. Hieronder vind je de beste deals.


Vind je dit toestel iets te groot van formaat, kijk dan eens naar een iPhone 11 Pro met abonnement of een van z’n opvolgers. Moeite met de prijs? Dan is er ook de goedkopere iPhone 11 met abonnement die nog steeds bij Apple in het assortiment zit en daardoor aantrekkelijk is voor een grote groep mensen.

Apple iPhone 11 Pro Max abonnementen

Actuele iPhone 11 Pro Max deals

Hieronder zie je de abonnementen voor de iPhone 11 Pro Max van de providers. Hiermee krijg je een goede indruk waar je het beste terecht kunt.

iPhone 11 Pro Max abonnement in Nederland

Apple bracht in 2019 drie nieuwe iPhones uit. Ben je toe aan een groot toestel met een vrijwel randloos OLED-scherm, dan is de iPhone 11 Pro Max echt iets voor jou. Je bepaalt zelf of je een losse iPhone 11 Pro Max neemt, waarbij je vrij bent in de keuze van je abonnementm, of dat je een iPhone 11 Pro Max met abonnement neemt, met een vast maandbedrag per toestel. Beide opties hebben hun plus- en minpunten.

iPhone 11 Pro Max bij providers

Als je een iPhone 11 Pro Max abonnement bij een Nederlandse provider wilt, is het goed om vooraf je huidige contract te controleren. Heb je de mogelijkheid om te verlengen, of kun je beter overstappen naar een andere provider? Er zijn vaak grote verschillen in databundels en maandprijzen. Check daarom goed of er deals zijn, ook bij winkelketens die abonnementen verkopen.

iPhone 11 Pro Max abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone 11 Pro Max met vast contract of heb je liever een losse iPhone 11 Pro Max in combinatie met een sim only? Het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt en wat je budget is. Bij een iPhone 11 Pro Max abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de looptijd van het contract. Meestal is dit één of twee jaar. Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

iPhone 11 Pro Max abonnement

Waarop letten bij een iPhone 11 Pro Max abonnement?

Ga je de iPhone 11 Pro Max bestellen, dan is het de moeite waard om je vooraf alvast te verdiepen in een geschikt abonnement. Providers hebben regelmatig acties of geven extra MB’s bij hun databundels. De iPhone 11 Pro Max heeft een groot scherm en is daarom ideaal voor mensen die graag films en series streamen. Dit betekent ook dat je een wat grotere databundel nodig hebt als je onderweg wilt blijven kijken.

We raden je aan om te kiezen voor een provider met een goed dekkend 4G-netwerk en een wat grotere databundel. Zo loop je nooit tegen verrassingen aan. Mocht je je iPhone 11 Pro Max abonnement toch iets te krap hebben gekozen, dan kun je bij vrijwel alle providers kostenloos overstappen naar een grotere databundel tijdens de looptijd van je contract.

Twijfel je over de bundel die je nodig hebt? Check dan eens de facturen van je huidige abonnement en kijk hoeveel je maandelijks ongeveer gebruikt. Je krijgt dan een betere indruk wat bij jou past. Niet iedereen heeft een abonnement met onbeperkte data nodig en voor veel mensen kan 20GB al genoeg zijn.

Je kunt bij je provider ook kijken of er combivoordeel te halen is. KPN, Vodafone en T-Mobile geven je leuke extra’s als je naast een internet- en tv-bundel ook een telefoonabonnement afsluit. Soms het betekent het extra korting, gratis onderling bellen, extra MB’s of extra zenderpakketten.

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2021