iPhone 11 Pro kleuren

Dit kost de iPhone in 2019 in Nederland

Apple heeft nieuwe iPhones aangekondigd! Wat gaat de iPhone in 2019 kosten? Check hier alle info over de officiële prijzen van de iPhone 11-serie bij providers en webwinkels. Goed om te weten: het instapmodel iPhone 11 is goedkoper geworden ten opzichte van zijn voorganger! En ook de iPhone XR en iPhone 8 liggen nu voor een lagere prijs in de schappen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 2019 prijs

iPhone 11 bij provider nu bestellen

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone 11 los bestellen

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

Prijs iPhone 2019 in Nederland

Apple heeft in 2019 drie nieuwe toestellen aangekondigd. Ze gaan op 13 september 2019 in pre-order en zijn vanaf 20 september leverbaar. Alles hierover lees je in ons artikel over iPhone 11 reserveren. Maar wat gaat dat kosten? We hebben voor je alle officiële prijzen overzichtelijk op een rijtje gezet!

Dit is de officiële iPhone 11 prijs voor een los toestel:

Daarnaast zullen de nieuwe iPhones verkrijgbaar zijn bij Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en alle andere bekende winkels.

Prijs iPhone Pro (Max)

De 5,8-inch Pro-versie van de iPhone ligt dit jaar voor dezelfde prijs in de winkel als zijn voorganger. Dit is de officiële iPhone 11 Pro prijs voor losse toestellen, die Apple hanteert:

Voorgaande jaren was het soms lastig in te schatten wat Apple ging doen met de iPhone-prijsstelling. In 2019 is het wat eenvoudiger te voorspellen omdat de nieuwe toestellen rechtstreekse opvolgers zijn van bestaande toestellen. Het gaat hier immers om opvolgers van de high-end iPhone XS en iPhone XS Max en het instapmodel iPhone XR. Ook bij de iPhone XS hield Apple de prijs gelijk aan die van zijn voorganger, namelijk 1159 euro.

Apple gaat ook weer een 6,5-inch toestel uitbrengen, de iPhone 11 Pro Max. Deze ligt eveneens voor dezelfde instapprijs van 1259 euro in de winkel. Hieronder zie je de officiële iPhone 11 Pro Max prijzen:

iPhone 11 Pro kleuren

2019-prijs kan lager liggen bij winkels

De prijzen die we hierboven hebben genoemd zijn de vanafprijzen. Vaak noemt Apple alleen de prijzen van de instapmodellen met de laagste hoeveelheid opslag. Wil je meer opslag, dan ligt de prijs uiteraard iets hoger.

Apple hanteert bij de iPhone geen Special Editions waarvoor je extra moet betalen. Ook de kleur is bij Apple niet van invloed op de adviesprijs. Bij winkeliers kan dat anders zijn. Als zij van een bepaalde kleur of opslagcapaciteit teveel voorraad hebben ingekocht, kan dat betekenen dat je een specifieke uitvoering goedkoper kunt aanschaffen.

iPhone 2019 prijzen bij Apple

De iPhone 11 is het basismodel van dit jaar en is bedoeld voor iedereen die de nieuwste technologie wil, maar duizend euro teveel vindt. Apple heeft voor dit jaar de prijzen iets verlaagd ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone XR. Hieronder zie je de prijsveranderingen:

Dit is de iPhone 11 prijs voor elke opslagcapaciteit:

Actuele iPhone 2019 prijzen

De iPhone 11 is vanaf 20 september officieel verkrijgbaar, maar de meeste winkels zullen nog niet gaan stunten met prijzen. Kies je voor een losse iPhone 11, dan is er soms wel wat meer flexibiliteit in de prijzen, vooral bij de wat minder populaire modellen. Je kunt dit combineren met je bestaande abonnement of kiezen voor sim only.

Bij sommige winkels zijn de prijzen per kleur verschillend, zodat je goedkoper uit kan zijn als je voor zilver in plaats van spacegrijs kiest. Kijk dus ook goed naar de kleur!

Wat is een goede prijs voor de iPhone 11?

Met een iPhone 11 heb je een degelijke smartphone in handen, die jarenlang meegaat. Ben je van plan om de iPhone 11 zelf voor langere tijd te gaan gebruiken, dan is het slim om vooraf goed na te denken over de hoeveelheid opslag en de kleur. Wij raden aan om voor minimaal 128GB opslag te kiezen en daar hoort een adviesprijs van 859 euro bij.

Maak je gebruik van iCloud dan kan het vaak goedkoper zijn om de hoeveelheid opslag wat uit te breiden voor een laag bedrag per maand. Veel mensen vinden het onzin om voor online opslag te betalen en blijven aanmodderen om binnen de gratis 5GB iCloud-opslag te blijven, maar vaak kan het zin hebben om voor 12 euro per jaar je opslag uit te breiden. Je kunt dan meer dingen in de cloud opslaan en hebt minder opslag nodig. De sprong van 64GB naar 128GB kost je 50 euro extra, dus je kunt zelf narekenen wanneer het voor jou zin heeft. Zit je elke dag lang in de trein en wil je offline films kijken, dan kan een geheugen-upgrade weer meer zin hebben.

Momenteel zul je nog geen aanbiedingen voor de iPhone 11 vinden, omdat de toestellen nog niet zijn aangekondigd, maar als je wat langer wacht zul je ongetwijfeld acties voor de iPhone 11 vinden die onder de 800 euro liggen.

iPhone 8 en iPhone XR in 2019 goedkoper geworden

Na de aankondiging van de 2019 iPhones heeft Apple ook aanpassingen in het assortiment doorgevoerd. De iPhone 7, XS en XS Max zijn uit de winkels gehaald en de prijzen van enkele eerder verschenen toestellen zijn nu lager.

De iPhone XR prijs is verlaagd met een paar tientjes:

Ook is de iPhone 8 prijs een stuk lager geworden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 11 Pro Max deals

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.