De iPad Pro winkelverkoop is begonnen: hier kun je terecht

Ook MacBook Air en Mac mini in de winkel
De winkelverkoop van de iPad Pro 2018, Mac mini 2018 en de MacBook Air 2018 is vandaag gestart. Vanaf 10:00 uur kun je bij de Apple Stores terecht als je vooraf geen bestelling had geplaatst. Ook hebben de eerste klanten hun bestelde producten ontvangen.

Bij de Apple Stores is het vandaag een dag zoals alle andere. Toch is er iets nieuws: de iPad Pro 2018, Mac mini 2018 en de MacBook Air 2018 zijn vandaag officieel in de verkoop gegaan. Klanten in Australië en Nieuw-Zeeland ontving vannacht al hun eerste bestellingen. Op Twitter en Instagram zijn talloze foto’s te vinden van blije gebruikers. Omdat er geen Apple Stores in Nieuw-Zeeland zijn, konden inwoners van Australië als eerste bij de Apple Store naar binnen wandelen om hun gereserveerde iPad Pro op te halen.

Levertijden iPad Pro

Wil je vandaag langsgaan bij de Apple Store om een iPad Pro 2018 op te halen, dan is dat bij de meeste modellen wel mogelijk. Omdat er vrij veel variabelen zijn (2 formaten, 2 kleuren, 4 opslagcapaciteiten, 2 mobiele opties, 4 Apple Stores in de Benelux, dus meer dan honderd mogelijkheden) kunnen we niet per configuratie aangeven wat de voorraadsituatie is. Wel is het zo dat je de meeste iPads vandaag nog kunt ophalen in de Apple Store. Levering per koerier vindt plaats tussen 19 en 22 november. De pre-order van de iPad Pro was vrij snel uitverkocht nadat de nieuwe tablet was aangekondigd. Hoeveel voorraad er in de winkels is, vertelt Apple niet. Als je naar de Apple Store gaat kun je meteen wat iPad USB-C accessoires meepakken, zoals:

  • USB‑C-naar-digitale-AV-multipoort-adapter (79 euro)
  • USB‑C-naar-SD-kaartlezer (45 euro)
  • Lightning-naar-usb-c-kabel (25 euro)

Daarnaast kun je bij andere winkels terecht, zoals Amac en Mediamarkt, al zullen zij nog niet de tientallen verschillende uitvoeringen op voorraad hebben.

Meer over de iPad Pro 2018 winkelverkoop
Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kun je terecht in deze artikelen:

MacBook Air familie.

MacBook Air 2018 winkelverkoop

Ook de MacBook Air 2018 kun je vanaf vandaag in de winkel kopen. Voor de standaardmodellen geldt levering op vrijdag 9 november, terwijl afhalen in de Apple Store vandaag al mogelijk is. Wil je aanpassingen laten uitvoeren, zoals meer werkgeheugen of meer opslag, dan zal de levering iets langer zijn. Mensen die tijdens de pre-order een (aangepaste) MacBook Air bestelden krijgen volgende week geleverd. Je leest meer over prijzen en modellen in ons overzicht MacBook kopen.

Bekijk ook

MacBook kopen: de koopgids voor aanschaf van jouw MacBook

Wil je een MacBook kopen? Dan vind je in dit artikel alle informatie over modellen, prijzen van Macbook Pro en MacBook Air, welk model bij jou past.

Mac mini voorkant

Mac mini 2018 winkelverkoop

Ook de verkoop van de Mac mini 2018 begint vandaag. Ook hier geldt dat je bij aanpassingen van het standaardmodel op een wat langere levertijd moet rekenen. Ophalen kan vandaag al en laten bezorgen kan vanaf vrijdag 9 november. Alles over prijzen en uitvoeringen lees je in ons overzicht Mac kopen.

Bekijk ook

Een desktop Mac kopen? Dit is ons koopadvies met prijzen en aanbiedingen

Wil je een Mac kopen? Bekijk in dit artikel alle informatie over de desktopmodellen van Apple, met actuele prijzen voor de Mac mini, iMac, Mac Studio en Mac Pro. We helpen je in dit artikel met koopadvies voor een Mac-desktopcomputer die bij jou past.

Hieronder zie je wat beelden van de winkelverkoop en geleverde iPads in Australië en Nieuw-Zeeland:

https://www.instagram.com/p/Bp2xTFDA_Fh/

https://www.instagram.com/p/Bp2w1OVAvlS/

Actuele iPhone XR deals

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.