Twelve South Compass Pro ingeklapt

Twelve South brengt nieuwe Compass Pro-stand uit

De Compass Stand van Twelve South zal bij veel iCulture-lezers wel bekend zijn. De fabrikant heeft nu een nieuwe versie uitgebracht, bedoeld voor de iPad Pro 2018.

De nieuwe Compass Pro is speciaal bedoeld voor de iPad Pro 2018 en is net als zijn voorganger compact op te vouwen. Daardoor is het een minimalistische oplossing om bijvoorbeeld je iPad op het bureau of in de keuken neer te zetten. Helaas zagen we de Compass niet meer bij bekende winkels als de Apple Store, Coolblue of Amac, maar met de komst van deze nieuwe editie halen ze ‘m hopelijk terug in het assortiment. De Compass Pro is compleet opnieuw ontworpen en werkt met alle iPad-modellen, van Pro tot mini.


De Twelve South Compass Pro is breder en stabieler geworden, zodat zelfs de 12,9-inch iPad niet wiebelt in portret- of landschapsweergave. De voet aan de achterkant is verstelbaar, zodat je keuze hebt uit twee kijkhoeken. Dit geeft je de mogelijkheid om de iPad te gebruiken als een display of wat platter voor het kijken van video’s of het typen van tekst. Er zijn drie standen. Na gebruik vouw je het accessoire weer plat op. Je krijgt er een hoesje bij, om te voorkomen dat de metalen Compass je andere spullen bekrast.

Twelve South Compass Pro spacegrijs

De Compass is helemaal gemaakt van metaal en is daardoor wel wat zwaarder dan de meeste stands, maar daar staat tegenover dat het eigenlijk niet kan slijten en erg stabiel is. Heb je nog een eerste generatie Compass, dan zal die er waarschijnlijk nog als nieuw uitzien.

Twelve South Compass Pro schrijven

Het is een handig hulpje voor mensen die vaak onderweg zijn met hun iPad: in een vliegtuig, in een koffiezaakje of in een hotel, zeker als je van plan bent om de iPad Pro als laptop te gebruiken. Een vies tafeltje of een omgevallen beker koffie is geen probleem, want de iPad zelf raakt de tafel niet aan als hij op de Compass staat.

Twelve South Compass Pro ingeklapt

De verkrijgbaarheid is nog wel een probleem. Bij Nederlandse winkels is dit accessoire nog niet te vinden, dus je zult een pre-order moeten plaatsen via de website van Twelve South. Je kunt kiezen uit zilver of spacegrijs, passend bij de kleur van je iPad. Hij kost 60 dollar en wordt vanaf volgende week geleverd. Wil je liever goud of rosegoud, dan zul je de Compass 2 moeten aanschaffen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2018, 9:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen compass, twelve south
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.