Reacties voor: iMessage in iOS 10 en macOS Sierra: alle vernieuwingen op een rijtje

iMessage krijgt met iOS 10 en macOS Sierra een veel vernieuwingen, zoals animaties bij het versturen van berichten, makkelijker zoeken naar afbeeldingen en nog veel meer. Hier vind je al deze vernieuwingen op een rijtje.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Super update en gisteren al uitgebreid zitten testen. Werkt erg goed. Nu nog een Andriod versie voor die paar groene bubbel vrienden en kan WhatsApp eruit.

  2. Wat een waardeloze combinatie van Facebook ,MSN en Snapchat. Dus toch maar weer overschakelen naar Whatsapp, ik ben toch geen 12 meer!

  3. Origineel geplaatst door Bas
    Super update en gisteren al uitgebreid zitten testen. Werkt erg goed. Nu nog een Andriod versie voor die paar groene bubbel vrienden en kan WhatsApp eruit.

    Zit dat er aan te komen dan? Want daar is niks over verteld dacht ik.

  4. Als ik met iOS 10 zo een iMessage stuur naar iemand die nog ik 9 zit krijgt die dit dan ook te zien? Of enkel tussen iOS 10? Groetjes

  5. @Jonas: Nee, alleen gebruikers met iOS 10 kunnen dat zien.

    @Dave: Zou me niets verbazen als dat later in het jaar aangekondigd wordt, als iOS 10 live gaat voor iedereen.

    @Siebren: Je bent toch niet verplicht om al die opties te gebruiken? Je kunt gewoon gebruik maken van iMessage zonder alle nieuwigheden te gebruiken. Beetje kinderachtige reactie van iemand die geen 12 meer is.

  6. Origineel geplaatst door MLVC
    @Jonas: nee, alleen gebruikers met iOS 10 kunnen dat zien.<br

    Oké bedankt 😀

  7. Wat een verschrikkelijke poppenkast is dit aan het worden. Hadden ze hun energie niet beter in andere zaken kunnen steken ?

  8. Ik was eerst ook bevreesd maar ons werk gebruikt Google Apps en daar zit ook de google hangouts chat bij

  9. … en dat werkt best leuk. Dit is wel de nieuwe manier van communiceren met elkaar

  10. Het omzetten van woorden naar emoji werkt prima in het Nederlands! Tik op de ’emoji’ button op je toetsenbord en alle mogelijke woorden worden gekleurd.

  11. @Siebren: De inhoud van je reactie brengt mij in twijfel of je ouder dan 12 bent.
    inhoudelijk: je bent niet verplicht de extra mogelijkheden te gebruiken (!).
    Ik ben overigens 37.

  12. Jammer om te zien dat ze het minimalistische weer achter zich laten in iOS 10.

    Ben total geen fan van het nieuwe uiterlijk van de nieuwe notificaties en iMessage I er ook alleen maar rommeliger op geworden. Heel erg jammer. Voor de rest wel erg oede nieuwe features

  13. Hoe zien mensen met een Apple watch dit? En zijn er daar ook nieuwe functies?

  14. Ik vind het in mijn opzicht erg jammer dat ze het niet zo minimalistisch houden als dat ik gewend was van Apple. Was voor mij de reden in het verleden om over te stappen. Ik hoef natuurlijk niet van alle functies gebruik te maken maar het neemt allemaal weer extra ruimte in beslag denk ik.. Verder zag ik afgeronde hoeken overal in de notificatie schermpjes, dat vind ik ook niet zo mooi maar misschien is dat gewoon een kwestie van wennen.

  15. @Davian: Apple Watch kan dit alles ook zien, in watchOS 3 uiteraard. Digital touch is dus niet langer exclusief tussen Watch gebruikers.

  16. @Dave: Gingen de laatste dagen veel geruchten over. Niets over vermeld maar zou mij niet verbazen. Zou het toejuichen in ieder geval.

  17. Kaarten voor de WWDC kosten 1599 dollar, dan verwacht je toch volwassen mensen. Maar wat een vreemde reactie zeg toen er werd aangekondigd dat je woorden automatisch konden worden omgezet in emoji’s, heel het publiek ging zo wat uit hun dak. Man man man waar gaat de wereld heen, hoop echt dat die mensen betaald kregen door Apple om enthousiast te klappen en te juichen want je zou je toch kapot moeten schamen als 30-40 jarige!

  18. Toch vreemd om volwassen mensen los te horen / zien gaan om emoji’s en stickers.

  19. @St3pHaN: En dat zeg jij terwijl je door je hele naam willekeurig hoofdletters gebruikt en de e vervangt met een 3..?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.