iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 11 maart 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 11 maart 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het is zover: de datum van het voorjaarsevent 2019 is bekend: 25 maart. Blok dus alvast die avond in je agenda, zorg dat je met pizza, bier en vrienden op de bank zit en vergeet niet dat het event deze keer een uur eerder begint. Vanaf 18:00 uur kun je meebeleven wat Apple allemaal aan te kondigen heeft en uiteraard is iCulture die avond ook van de partij om verslag te doen, zodat jij helemaal niets hoeft te missen. Dat en meer in de nieuwe iCulture Vandaag.

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Centraal Beheer (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.4+) - Gebruik vanaf nu je RentePlus Rekening voor aan- en verkopen bij Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen.
  • ANWB Onderweg & Wegenwacht (gratis, iPhone, iOS 12.0+) - Registratie voor ANWB Parkeren is nu beter vindbaar in het parkeren-menu. Bovendien is de keuze voor Kort Parkeren toegevoegd bij het registreren voor ANWB Parkeren
  • Withings Health Mate (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Start uw training live in de Health Mate-app, ook als je geen activiteitentracker hebt.
  • Slack (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.3+) - Slack heeft nu een donkere modus.
  • Ulysses (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.4+) - Verbeterde multitasking op de iPad.
  • Ulysses (gratis, macOS + IAP, 10.14.4+) - Split view op de Mac.
  • Spectre Camera (€3,99, iPhone, iOS 13.0+) - AI-functies voor beeldstabilisatie werken nu ook op de iPhone 7, 6s en SE.
  • TIDAL Music (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV + IAP, iOS 13.0+) - Muziek in Tidal Master-kwaliteit nu ook in de iOS-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.