Dagaanbieding: Amazon Echo Dot voor 33,95 euro

Wil je een slimme speaker, maar vind je de HomePod te duur? Kijk dan eens naar deze dagaanbieding voor de Amazon Echo Dot. De nieuwste generatie is momenteel voor 33,95 euro in de aanbieding.

Amazon Echo Dot voor 33,95 euro

De Amazon Echo Dot is een slimme speaker waarmee je spraakopdrachten kunt geven. Het is de goedkoopste slimme speaker van Amazon, die je kan helpen met het uitvoeren van bepaalde taken, zoals het in- en uitschakelen van de lampen of het voorlezen van je afspraken. De Amazon Echo Dot generatie 3 is momenteel in de aanbieding voor 33,95 euro terwijl je er normaal rond de zestig euro voor betaalt (soms zelfs nog iets meer). Belgische lezers kunnen hier terecht voor dezelfde prijs van 33,95 euro plus verzendkosten.

Amazon Echo Dot aanbieding

De Amazon Echo Dot werkt met de slimme assistent Alexa en met skills kun je dit eindeloos uitbreiden. Je kunt Alexa vragen stellen of opdrachten geven. De Amazon Echo Dot Gen 3 is de nieuwste generatie met stoffen bekleding aan de buitenkant, waardoor deze er net iets vriendelijker uit ziet. In de VS is deze speaker erg populair. Niet zozeer voor muziek luisteren, want daarvoor zijn betere alternatieven, maar als goedkope oplossing om bijvoorbeeld je smart home aan te sturen. Met meer dan 15.000 skills kun je er alle kanten mee op, zoals notities maken, je Hue-lampen bedienen en je TP-Link stopcontacten bedienen. Het werkt ook samen met Sonos-speakers.

Echo Dot 2018

De Echo Dot maakt via Wi-Fi verbinding met internet. Goed om te weten: Amazon Alexa werkt ook met Apple Music. Hou er wel rekening mee dat de Amazon Echo Dot officieel nog geen Nederlands ondersteunt, dus je zult in het Engels opdrachten moeten geven.

Bekijken: Amazon Echo Dot Gen 3 bij iBood voor €33,95 (dagaanbieding, exclusief verzendkosten)

Amazon Echo Dot Gen 3 technisch

Je krijgt bij deze dagdeal 2 jaar garantie en hebt keuze uit de kleuren wit, lichtgrijs of donkergrijs. Wil je meer weten over Amazon Alexa en de Amazon Echo-speakers, lees dan onze gids.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2019, 10:48