iCulture nieuwjaarswens

Gerucht: ‘iCulture wenst iedereen een gelukkig 2020’

Zou het dan toch…?
Nieuwe geruchten uit onze hoofdstad wijzen erop dat het team achter Apple-community iCulture terugkijkt op een mooi jaar en alle lezers en tipgevers een gelukkig 2020 wenst. Dat beweert onze anonieme bron.

Onze bron beschikt over een 100% track record en wenst graag anoniem te blijven. Op een geheime locatie in Amsterdam heeft hij een glimp opgevangen van een champagnefles die in een koelkast werd gestopt. Dit laat bijna geen andere mogelijkheid meer open: er gaat gefeest worden! Of deze ontwikkelingen gevolgen hebben voor jou is nog niet duidelijk. We houden de ontwikkelingen in de gaten en laten het je weten zodra er nieuws is.

Onze verslaggever ter plaatse heeft opgevangen dat de iCulture-redactie terugkijkt op een fantastisch 2019. Daarbij wordt beweerd dat het dankzij de ongekende steun van lezers een grote eer is om iedere dag op te staan en met plezier naar het werk te gaan. Het wederom winnen van de Website van het Jaar-verkiezing in 2019 was daarbij de kers op de taart. Maar ook om andere redenen kijkt het team van iCulture terug op een mooi jaar. De vele tips van lezers en de prettige samenwerking met partners bevestigen dat vermoeden.

Gelukkig nieuwjaar namens iCulture!

Even alle gekheid op een stokje. We willen er natuurlijk geen gerucht van maken dat we jou en al je dierbaren een gelukkig, mooi en vooral gezond 2020 toewensen.

We kunnen haast niet wachten tot het weer losbarst met Apple-nieuws, en wij jullie daarvan op de hoogte mogen brengen. Zonder deze community is er geen iCulture. Ook voor hen die slechts incidenteel op onze site komen kijken omdat ze iets willen weten over hun iPhone staan wij klaar met tips en uitleg. Zo proberen we iedereen te betrekken bij iCulture.

iCulture nieuwjaarswens

Het was een bewogen jaar met noemenswaardige hoogtepunten, maar zeker ook dieptepunten voor Apple. Zo heeft het bedrijf nu meer diensten dan ooit en lijkt er beter te worden geluisterd naar wat klanten écht willen. Maar we moesten ook afscheid nemen van verschillende sleutelfiguren en er was een kwalijke zaak rondom privacyschendingen en Siri. Wil je nog één laatste keer een opfrisbeurt over het afgelopen jaar? Check dan ons Apple jaaroverzicht 2019.

In onze verwachtingen van Apple in 2020 hebben we een overzicht van al het moois wat we dit jaar van Apple gaan zien.

Bekijk ook

Overzicht: Deze Apple-producten heeft Apple in 2020 uitgebracht

Het einde van 2020 is in zicht en Apple heeft alle producten van dit jaar uitgebracht. In dit artikel vind je het vernieuwde overzicht van Apple-producten die dit jaar verschenen zijn.

Wat Apple ook aankondigt: wij zullen je met net zoveel enthousiasme als in 2019 op de hoogte brengen. Daarvoor kun je gebruikmaken van onze website en de iCulture-app. Wil je dit jaar iets terugdoen voor het team? Dat kan makkelijker dan je denkt! Kijk op onze pagina Steun iCulture om te zien wat je kunt doen.

Reactie iCulture: ‘Gerucht is waar’
Jean-Paul Horn kleinUpdate 16:00 uur: “Het gerucht is waar”, bevestigt iCulture-uitgever Jean-Paul Horn. “We hebben als Apple-community inderdaad een mooi jaar achter de rug, met heel veel leuke momenten waar we met plezier op terugkijken. Apple blijft een geweldig onderwerp om dagelijks mee bezig te zijn. Het voelt voor ons niet als werk.”

Hij voegt eraan toe:

We hebben bij het maken van iCulture te maken met heel wat geruchten, waar we dagelijks een selectie uit moeten maken. Niet alles is even geloofwaardig en soms zijn er geruchten waar we zelf ook van opkijken. Maar in dit geval kunnen we zeggen dat deze bron 100% correct was. We hebben zin in 2020 en wensen onze lezers het allerbeste. Tot snel in het nieuwe jaar!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.