Award: Website van het Jaar 2019

In 2017 en 2018 waren we al blij verrast met onze prijs, maar dat was natuurlijk geen garantie dat we dit jaar ook weer met een mooie award naar huis zouden gaan. We zijn dan ook deze keer weer enorm blij dat we verkozen zijn tot Beste Website van het Jaar 2019 in de categorie Communities! Uiteraard willen we iedereen die (wederom) heeft gestemd heel hartelijk bedanken voor de moeite – en natuurlijk vooral voor het feit dat je onze site (en app) zo weet te waarderen.

De prijs voor Beste Website wordt uitgereikt aan de website die de hoogste gemiddelde waardering van het publiek heeft ontvangen. Het gaat dus niet zozeer om populariteit, maar in hoeverre mensen een website waarderen op de punten ontwerp, navigatie en inhoud. Daarnaast konden de mensen die hebben gestemd aangeven in hoeverre ze onze website zouden aanbevelen bij familie en vrienden.

1e prijs Beste website bij Communities

Dat we de prijs als Beste Website hebben ontvangen, betekent dat we van alle genomineerden in onze categorie de allerhoogste waardering hebben mogen ontvangen 😍. Dat is natuurlijk alleen gelukt dankzij de onvoorwaardelijke steun van al onze lezers en we willen jullie daarvoor dan ook nogmaals bedanken voor de moeite om op ons te stemmen. Het feit dat jullie ons zo’n hoge waardering hebben gegeven maakt ons extreem trots, omdat we weten dat we een kritisch publiek hebben, dat intens meeleeft met alle hoogte- en dieptepunten rondom Apple, maar dat ook hoge eisen stelt aan onze artikelen.

En nu? We verkeren nu nog even in een feestroes, maar je kunt er natuurlijk op rekenen dat we vol enthousiasme doorgaan met waar we goed in zijn: zorgen dat jij meer uit je Apple-producten kunt halen en op de hoogte blijft van al het belangrijke nieuws.

Namens Alex, Bas, Benjamin, Daniel, Elger, Gonny, Jean-Paul, Mark, Thomas en Wouter!
ONTZETTEND BEDANKT VOOR JE STEM EN GOEDE BEOORDELING!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

148 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.