Smart Battery Case voor de iPhone 7.

Icoontje en Apple-website verklappen komst van vernieuwde Apple Smart Battery Case

Er is een icoontje opgedoken van een nieuwe versie van Apple's Smart Battery Case. Ook Apple's website lijkt de komst van deze nieuwe batterijhoes te verklappen. De nieuwe versie is bedoeld voor in ieder geval de iPhone X.

Exact drie jaar geleden onthulde Apple de Smart Battery Case, een batterijhoes voor destijds de iPhone 6 en iPhone 6s. Later is er ook een versie voor de iPhone 7 uitgebracht, maar voor nieuwere iPhone-modellen is er nog geen soortgelijke case van Apple. Daar komt mogelijk snel verandering in, want er zijn aanwijzingen gevonden die wijzen op een Smart Battery Case voor in ieder geval de iPhone X.

Hints naar Smart Battery Case voor iPhone X

In de tweede beta van watchOS 5.1.2, waarvan de definitieve versie inmiddels uit is, is een icoontje gevonden die wijst op de komst van een nieuwe batterijhoes. Dit werd ontdekt door Guilherme Rambo (@_inside). Het icoontje is ontdekt in de batterijwidget op de Apple Watch. Hier zie je wat de batterijstatus is van aangesloten apparaten.

Het design van de case verschilt in een paar opzichten met de huidige case. Allereerst is de uitsnede voor de camera verticaal, in plaats van horizontaal bij de huidige case. Vanaf de iPhone X heeft Apple de dubbele cameralens verticaal geplaatst. Bij de iPhone XR zit de flitser bovendien onder de enkele lens, waardoor uitsneden in hoesjes ook verticaal zijn. Een ander verschil is dat de kin onderaan de hoes een stuk kleiner is. Waar het oude hoesje een stuk van ongeveer een paar centimeter heeft, is dat bij deze nieuwe versie niet het geval.

Icoontje van nieuwe Smart Battery Case.

Hints op Apple’s website
Wat ook opvalt is dat de Nederlandse Apple-website mogelijk de komst van de hoes verklapt, zo ontdekte iCulture. Als je met de zoekfunctie zoekt op ‘Smart Battery Case’, krijg je al suggesties voor de Smart Battery Case voor iPhone X. Dit model staat nog niet in de Apple Store, maar het zou zomaar kunnen dat de hoes in de komende weken toegevoegd wordt. Ook zien we in de zoekfunctie suggesties voor een versie voor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Deze modellen ontbreken op dit moment ook nog. Eerder deze week zette Apple al plotseling de transparante case voor iPhone XR in de Apple Store.

Smart Battery Case voor iPhone X vermelding op Apple-website.

De huidige Smart Battery Case is beschikbaar voor de iPhone 6/6s (€119) en iPhone 7 (€119), in verschillende kleuren. Het design deed bij de introductie nogal wat stof doen opwaaien, omdat er aan de achterkant een grote bult zit voor de externe batterij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2018, 12:04
Bron Bron 9to5Mac
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, beschermhoes, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.