Apple transparant hoesje iPhone XR

Apple verkoopt nu transparant iPhone XR hoesje

Apple is begonnen met de verkoop van een transparant iPhone XR-hoesje, waarmee je toestel goed kunt beschermen en de kleur zichtbaar blijft. De hoes kost 45 euro.

Apple heeft vanaf nu een eigen iPhone XR-hoesje in het assortiment. Het dunne en lichte hoesje heeft voldoende grip, maar zorgt er vooral voor dat de opvallende kleuren te zien blijven. Het hoesje kost 45 euro in de Nederlandse en Belgische Apple Store en is verkrijgbaar in één kleur: helder transparant. Het is gemaakt van doorzichtig polycarbonaat met flexibele TPU. De case valt over de knoppen, maar je kunt ze nog steeds bedienen. Er zit ook een krasbestendige coating op, zowel aan de binnen- als buitenkant.

Uiteraard kun je dit hoesje ook gewoon gebruiken als je je iPhone XR draadloos wilt opladen. Dit doorzichtige hoesje lekte eerder al uit.

Apple’s omschrijving:

Dit hoesje is dun en licht en ligt prettig in de hand. Je iPhone XR is niet alleen extra goed beschermd, je blijft ook genieten van het design. Op zowel de buiten- als de binnenkant is een krasbestendige coating aangebracht. En als je je iPhone draadloos wilt opladen, kun je ‘m in het hoesje laten en op de Qi-oplader plaatsen.

Apple transparant hoesje iPhone XR

Voor 45 euro heb je er eentje in bezit. Als je nu bestelt kun je ‘m aanstaande vrijdag ophalen of laten bezorgen. Is dit niet helemaal wat je zoekt, dan vind je in de Apple Store, bij APR’s en andere verkooppunten ook genoeg andere iPhone XR hoesjes in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2018, 17:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, hoesje, iPhone XR

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.