iPhone X waterbestendigheid

iPhone X nieuws

‘We’re calling it the iPhone X’

Het laatste iPhone X nieuws en alle actuele iPhone X geruchten. Dagelijks bovenop het iPhone X nieuws door onze experts. Bekijk en lees iPhone X nieuws en iPhone X geruchten zodat je van alles op de hoogte bent.

iPhone X review

Nieuws

App Store toestemming app installeren

Exclusief interview: Apple over DMA en de vrees voor onvoorziene iOS-dreigingen

De afgelopen vijftien jaar heeft Apple naar eigen inzicht het ecosysteem rondom de iPhone en iOS kunnen opbouwen. De Digital Markets Act (DMA) maakt daar een einde aan: het gesloten systeem moet in de EU op allerlei punten worden opengebroken. iCulture sprak met Gary Davis, Data Protection Officer van Apple, hoe het bedrijf daarmee omgaat. Hij vreest voor meer aanvallen op iOS en hoopt dat gebruikers voldoende heeft gedaan om het vertrouwen vast te houden.

Malware hacker

Tientallen beveiligingslekken gedicht in iOS 17.4 en macOS 14.4

Bij de release van iOS 17.4 meldde Apple al dat er vier beveiligingslekken waren gedicht, waarvan twee waren misbruikt. Apple beloofde nog meer bekend te maken en dat bleek geen loze belofte: meer dan 40 beveiligingslekken zijn gedicht! En in macOS 14.4 zijn het er zelfs meer dan 50!

iOS 17.4 functies

Deze iOS 17.4 functies kun je nú proberen op je iPhone

iOS 17.4 en iPadOS 17.4 zijn er en ze zitten boordevol nieuwe functies. De meeste hebben te maken met nieuwe EU-regels, maar er zijn ook een paar verrassingen en nieuwe functies die wereldwijd beschikbaar komen. We lopen alles langs, van nieuwe emoji tot het voorlezen van Siri-berichten in meerdere talen.

· 26 reacties