Reacties voor: Diff Case: iPhone-case met zonneklep en statiefhouder

De Diff Case is een case voor de iPhone 4 en iPhone 4S, met een speciale klep op de voorkant en een statiefhouder onderop.
Bastiaan Vroegop -
23 reacties
 1. Op die afbeelding zit er een klep op die standaard voor de achterkant is lijkt mij 😛

 2. Ik moest gelijk aan ‘alternatieve’ mensen denken met piercings toen ik deze case zag..

  Misschien wel handig voor iemand die veel wandelt in het bos of bergen beklimt, kan hij zijn iPhone aan zijn gordel bevestigen

 3. Wat een dom ding, fail.

 4. ik had ook die vapor4 super mooi allemaal maar niks past meer in je cradle dus beetje jammer

 5. Niet erg handig lijkt mij, als je de iphone wilt laden moet je hem uit de case halen. En wat betreft het dekseltje is ook niet echt handig als je daar je pasjes achter moet bewaren. Lijkt me ook niet echt veilig om dit te doen. Heb namelijk op de site gekeken en als ik dan zie dat het op verschillende manieren open kan en dus ook dicht geklikt word, kan dit ook lam worden waardoor het niet veilig meer is om je pasjes er achter te bewaren. Verder leuk bedacht maar niet echt mooi of handig.

 6. Wat een onzin als je goeie foto willen hebben pak je een compact camera of nog beter spiegelreflex camera . iPhone is voor de snelle shot.

 7. wat een geldverspiling

 8. Zucht. Is het nu afgelopen met die hippe pingelmuziekjes bij filmpjes.

 9. Dit ding is geniaal om op deze manier op je fietsstuur te gebruiken want daar kan je ook een camera mount voor kopen!!! Ook handig op een zonnige dag!!! Geniaal!!! Gelijk bestellen!!!

 10. Heb een schitterende leren PielFrama Case voor 5 dagen per week, een Glif voor ’s avonds op mijn werktafel en heb nu een Diff Case besteld voor de resterende 2 dagen want dan ben ik in de vrije natuur aan het varen en/of kamperen. Meteen een achterklep en ring erbij.
  Goede bescherming, zonneklep en statiefmontage. De PielFrama is te sjiek voor ruig gebruik en de Glif biedt te weinig.

 11. Ook direct besteld, lijkt me handig maar weet dat pas echt als ik m heb! Snap dat afkraken ook niet zo, of je moet m in je handen hebben. Vanaf een plaatje afkraken is wel erg eenvoudig, en bovendien; doorzichtig. Grtz

 12. Vandaag de Diff Case ontvangen. Na twee keer de iPhone erin en eruit gedaan te hebben is er al een scharniertje afgebroken. Zeer kwetsbaar spul. Als de iPhone erin zit is hij stevig en degelijk verpakt maar de draaiklepjes hebben hele zwakke scharniertjes.
  Wat zo handig leek, de klep te gebruiken als zonneklep, werkt nu niet meer.
  De losse ring gaat er heel moeizaam in en past eigenlijk niet. Ik kreeg hem in een licht paarse kleur en dat voor iemand van 69………..
  Heb $ 43,85 betaald voor troep en heb ze dat laten weten.

 13. Nou Mark, ik verwacht de mijne ook eerdaags maar dit voorspelt niet veel goeds. Willen ze je tegemoet komen?

 14. De fabrikant in Californië heeft inmiddels gereageerd en stuurt een nieuw dekseltje en een andere kleur clip. Wel goede service moet ik zeggen. Verder schrijft die:
  “We apologize for the pin breaking from the lid of your Diff case. This should not happen with normal useage. We will absolutely send you a new lid ASAP – or a whole new case if you need it? Our web page link below for more detailed on/off procedures regarding the lid.
  http://www.diffcase.com/DiffCaseHowTo.html
  The Carabiners fit best when applied from the camera side of case and rotate around most easily when leaning in toward the case”.

  Neemt niet weg dat de constructie fragiel is.

 15. Keurige service van ze, dat ze je direct een nieuwe toesturen. Ik kreeg net een mail van ze dat ze de mijne hadden retour gekregen van het postbedrijf en voor het ongemak iets ‘extra’ mee zullen sturen. Echter twijfel ik sterk of ik niet gewoon de boel zal annuleren. Als dat uberhaupt nog gaat.

  Wat is jou totaalbeeld nu?

 16. Ondanks de prima service en correcte behandeling vind ik het een miskoop ook als ik straks een nieuw dekseltje krijg toegestuurd.
  De klep(jes) zitten met scharniertjes vast aan de boven- en zijkant van de iPhone. Afhankelijk van hoe je het opent moet er één zijde scharnieren en de andere zijde vast blijven zitten als sluiting. En dat laatste zit heel vast; dus om te openen moet je met veel moeite een nagel achter het klepje zien te krijgen en de kracht die je aanwendt om het te openen moet niet te fors zijn anders vliegt het dekseltje door het scharnierpunt heen en valt eraf. Een hoop gepriegel en ik vind het eigenlijk een miskoop. Het is leuk bedacht maar waardeloos.

 17. Hey Mark,
  Wat een keurige omschrijving heb je gegeven. Ik heb de mijne nog steeds niet binnen. Ik krijg echter wel steeds keurig antwoord op mijn mails van ene Jim. Zijn zou ervaringen inmiddels wat positiever bijgesteld?

 18. Dit is de laatste mail die ik een paar dagen geleden ontving:

  We shipped replacement lids today and a silver carabiner. Also included an extra item you may find useful.

  Regards,
  Jim Armstrong
  DiffCase

  Reken er wel op dat het een kleine week duurt voor ze versturen en dat het nog eens ruim een week duurt voor je het in huis hebt.
  Mijn ervaring en mening over de DiffCase zijn niet veranderd.

 19. Vandaag reserve dekseltjes, silverlook ring en een extra ring met camera schroefdraad ontvangen. De service is dus prima, zoals je die zelden tegenkomt.
  Uit het hele verhaal blijkt dat de gebruiksaanwijzing op hun site nauwlettend opgevolgd moet worden om de kwetsbare scharniertjes te ontzien.
  Zal de DiffCase vooral in de weekends in de natuur gebruiken. De bescherming van de iPhone is wel uitstekend.

 20. Vandaag ook de mijne binnen gekregen. Opzich best een leuk ding en inderdaad aardig beschermd. Ik moest alleen nog even 19.53 euro inklaringskosten betalen. Wat een k*tstreek. Had jij dit ook?

  Verder ga ik hem niet gebruiken denk ik dus mocht er iemand interesse hebben…

 21. ik heb een leuke goedkope houder met statief ingang gevonden voor de iphone en iphone 4s weet alleen niet of deze in nederland verkrijgbaar is.

  maar hij is via flat mail op te sturen namelijk in een gewone envelop dus je hoeft waarschijnlijk geen invoerrechten te betalen. dat is zelfs nog waarschijnlijker aangezien hij maar 9.95 dollar kost. en volgens mij moet je pas betalen over items die duurder zijn dan 20 euro.

  ik heb hem zelf nog niet in huis maar ga hem nu bestellen

  http://www.iphone-tripodholder.com/

  (dit is geen affiliate link)

  ik verdien hier niks mee om dit aan jullie te laten zien. maar mischien een wel handige tool wanneer jij video’s wilt gaan maken met je iphone of iphone 4s

 22. @Randy: ziet er aardig uit, maar is geen rondom beschermende case. Lijkt een beetje op de Glif maar dan uitgebreider en goedkoper.

  Ik heb dus die DiffCase en die ligt in een lade, totaal onbruikbaar en stervensduur. Is voor mij de miskoop van het jaar.

 23. dat is inderdaa jammer. hij is inderdaad niet rondom beschermend. weet ook nog niet of de iphone stevig blijft zitten met de beschermingspads die aan de binnenkant bevestigd zijn.

  daar moet ik hem eerst zelf voor uittesten. vindt het wel jammer datr het altijd zo lang duurt tot dit soort producten in nederland verschijnt. tegen de tijd dat je dit soort atributen hier kunt kopen is er allang een nieuwe iphone op de markt. die uiteraard weer anders van vorm is en niet compatible met de huidige atributen.

  leuke marketing technieken zijn dat. dat is jammergenoeg ook de hele opzet van onze commerciele samenleving.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.