Diff Case: iPhone-case met zonneklep en statiefhouder

De Diff Case is een case voor de iPhone 4 en iPhone 4S, met een speciale klep op de voorkant en een statiefhouder onderop.

Diff CaseEr zijn inmiddels flink wat cases voor de iPhone 4 en iPhone 4S beschikbaar, maar vaak lijken ze op hun voorgangers. De Diff Case probeert, zoals de naam al suggereert, iets totaal anders te doen: door een speciale klep op je iPhone te zetten, kun je de case op alternatieve manieren gebruiken. De klep is onder andere als stand en zonneklep te gebruiken.


De klep op de Diff Case kan gebruikt worden om het display van de iPhone te beschermen wanneer je hem niet gebruikt. Heb je de iPhone wel in je hand, dan helpt hij je om nieuwsgierige blikken tegen te houden of om zonlicht af te schermen. Een gesloten case biedt net genoeg ruimte om een dun voorwerp mee te nemen, zoals een paar bankbiljetten of een pinpas. Zit je aan tafel, dan kan de klep naar achteren worden geslagen om als stand te dienen. In de eerste plaats wordt de Diff Case geleverd met een enkele klep, maar er is ook een tweede los te bestellen voor de achterkant.

Door een statief op het hoekstuk van de Diff Case te schroeven, kun je hem gebruiken om bijvoorbeeld een onbewogen foto of video te maken. Je kunt het statief op twee manieren bevestigen, waardoor de iPhone in zowel landschap- als portretmodus te gebruiken is. Het hoekstuk bevat een gat waar een los bestelbare ring in bevestigd kan worden, om hem bijvoorbeeld aan je tas hangen.

Je kunt de Diff Case tot 15 december bestellen voor 30 dollar. Daarna wordt de prijs verhoogd naar 39 dollar. Hier wordt ook nog $8,95 aan verzendkosten bovenop gerekend. De Diff Case is er in het zwart, rood en roze en past alleen om de iPhone 4 en iPhone 4S.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.