ColorWare AirPods kleur

ColorWare geeft de nieuwe AirPods een kleurtje

Baal je dat Apple geen zwarte versie van de AirPods heeft uitgebracht? Bij ColorWare kun je nu ook de nieuwste AirPods laten spuiten in elke gewenste kleur. Je kunt het zo gek maken als je wilt.

AirPods 2 in zwart en andere kleuren

De AirPods 2 verschillen qua uiterlijk niet zoveel van het vorige model, zo kon je onder andere in onze uitgebreide AirPods 2 review lezen. Geen wonder dat ColorWare ook deze nieuwe generatie van elke gewenste kleur kan voorzien. Nou ja, elke… je hebt keuze uit 64 kleuren, elk in mat of glimmende afwerking.

Helaas kun je je bestaande AirPods nog niet laten kleuren. In plaats daarvan bestel je een compleet setje nieuwe via de website van het bedrijf. De eerste exemplaren worden eind juli geleverd, dus ben je fan dan zul je nog wel wat geduld moeten hebben. Leuk is dat je voor elk oor (links en rechts) een andere kleur kan kiezen. Ook voor het doosje is het mogelijk om een afwijkende kleur te nemen. Dit alles is mogelijk voor zowel de nieuwe draadloos oplaadbare variant als voor de standaarduitvoering, dus het model dat je alleen met een Lightning-kabel kunt opladen.

ColorWare AirPods kleur

Dit rekent ColorWare ervoor:

  • AirPods 2 met draadloze oplaadcase: $339 (dus $140 extra)
  • AirPods 1 met standaard case: $299 ($100 extra)
  • AirPods Qi draadloos oplaaddoosje: $129 ($50 extra)

Bij ColorWare kun je nog meer Apple-accessoires laten voorzien van een kleurtje, waaronder je muis en je iPhone. Ook kun je bij de AirPods een boodschap erop laten zetten, net als bij Apple zelf. Dat mag ook wel, want met dergelijke exclusieve oortjes kun je maar beter zorgen dat je naam erop staat. Hier vind je meer info.

Een van de leukste opties is deze retro-uitvoering, die met $450 wel wat duurder is dan de egaal gekleurde. ColorWare maakt geeft ook iPhones een dergelijke retro-look.

ColorWare AirPods retro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2019, 9:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods, kleur

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.