iPhone 7 Plus van ColorWare met Macintosh skin.

Deze speciale iPhone 7 Plus ziet eruit als een oude Macintosh

Zie jij de iPhone 7 Plus liever met een klassiekere uitstraling? Bij ColorWare kun je een iPhone 7 Plus aanschaffen, maar dan met de uitstraling van de oude Macintosh uit de jaren 80. Deze speciale iPhone is niet bepaald een koopje.

iPhone 7 Plus van ColorWare met Macintosh skin.
Als je heimwee hebt naar de tijd van de allereerste Macintosh-computer, dan kun je nu terecht bij ColorWare. ColorWare maakt allemaal skins en speciale versies van onder andere Apple-producten en deze keer komen ze met een speciale iPhone 7 Plus met de uitstraling van een Macintosh uit de jaren 80. Voor ‘slechts’ $1.899 is deze voor jou en je hebt dan wel meteen een heel gelimiteerde versie.

iPhone 7 Plus met Macintosh look

Voor deze speciale versie heeft ColorWare gebruikgemaakt van een normale zwarte simlockvrije iPhone 7 Plus met 256GB aan opslag. Voor een extra bedrag van $930 krijg je deze iPhone met een uniek en old-school uiterlijk. De iPhone 7 Plus krijgt namelijk een speciale verflaag met de kleur van de Macintosh-computers uit de jaren 80. Het Apple-logo is vervangen door een versie met regenboogkleuren en aan de zijkanten van de iPhone 7 Plus zie je donkerbeige strepen die doen denken aan de gleuven op de Macintosh.

iPhone 7 Plus met Macintosh look.

De iPhone 7 Plus met retro Macintosh-look is slechts beperkt beschikbaar bij ColorWare. De eerste 25 exemplaren krijgen bovendien nog een unieke nummering op de achterkant, zodat je jezelf bij een exclusieve groep kopers kan scharen. Op de aankoop geldt de garantie van ColorWare van twaalf maanden. Vind je deze iPhone 7 Plus toch iets teveel van het goede? Als je wel gecharmeerd bent van deze retro-look, dan kun je voor €24,95 ook een speciale Apple Watch-houder aanschaffen. Deze tovert je Apple Watch om in een mini-Macintosh.

ColorWare is een bekend bedrijf dat allerlei producten een unieke look geeft. Onlangs maakte het bedrijf nog bekend speciale gekleurde AirPods te gaan verkopen. Deze kun je helemaal zelf samenstellen, waarbij je de keuze hebt uit meer dan vijftig kleuren, zowel glimmend als mat. Je kunt zowel je eigen AirPods opsturen als een complete set bij ColorWare kopen. In dat laatste geval ben je echter wel bijna twee keer zoveel geld kwijt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2017, 14:30
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 7 Plus, macintosh
Device iPhone 7 Plus

Actuele iPhone 7 Plus deals

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over nieuwe functies, verkrijgbaarheid en meer.

iPhone 7 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.