Cabin-app icoon

Cabin laat je HomeKit-accessoires in een 2D- en 3D-model zien

Cabin is een app waarmee je 2D- en 3D-weergaven van je HomeKit-huis kunt maken. Na het scannen kun je accessoires toewijzen aan kamers en meer.

Cabin-app voor HomeKit

Cabin is gemaakt door Locometric, een Britse ontwikkelaar van software. Eerder maakten ze al de RoomScan Pro-app, waarmee je je huis in kaart kunt brengen. Deze nieuwe Cabin-app borduurt daarop voort en gaat je helpen met het visueel uitbeelden van je HomeKit-accessoires. Ze doen dat op een manier die we nog niet vaak hebben gezien.

Je kunt makkelijk rondkijken in het huis en inzoomen op bepaalde accessoires. Dit werkt snel en soepel. De app is gratis te downloaden uit de App Store, maar als je zelf je huis in kaart wilt brengen zul je een jaarabonnement moeten afsluiten. De prijs daarvan valt mee: iets meer dan een tientje per jaar.

Voor dat je hieraan begint kun je met een demohuis aan de slag, waarin al een aantal accessoires staan. Met vegen en tikken kun je de functies van HomeKit-accessoires bedienen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2019, 18:13
Categorie Apps
Onderwerpen homekit, smart home, woning

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.