Cabin-app icoon

Cabin laat je HomeKit-accessoires in een 2D- en 3D-model zien

Cabin is een app waarmee je 2D- en 3D-weergaven van je HomeKit-huis kunt maken. Na het scannen kun je accessoires toewijzen aan kamers en meer.

Cabin-app voor HomeKit

Cabin is gemaakt door Locometric, een Britse ontwikkelaar van software. Eerder maakten ze al de RoomScan Pro-app, waarmee je je huis in kaart kunt brengen. Deze nieuwe Cabin-app borduurt daarop voort en gaat je helpen met het visueel uitbeelden van je HomeKit-accessoires. Ze doen dat op een manier die we nog niet vaak hebben gezien.


Je kunt makkelijk rondkijken in het huis en inzoomen op bepaalde accessoires. Dit werkt snel en soepel. De app is gratis te downloaden uit de App Store, maar als je zelf je huis in kaart wilt brengen zul je een jaarabonnement moeten afsluiten. De prijs daarvan valt mee: iets meer dan een tientje per jaar.

Voor dat je hieraan begint kun je met een demohuis aan de slag, waarin al een aantal accessoires staan. Met vegen en tikken kun je de functies van HomeKit-accessoires bedienen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit.

Smart Home
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.