Siri Remote voor Apple TV 4, touchbediening.

Nieuwe Apple TV Remote-app voor iPhone bedient alle functies van je Apple TV

Apple heeft een nieuwe app aangekondigd, waardoor je je iPhone als Apple TV Remote kunt gebruiken. Deze nieuwe Apple TV Remote-app is gratis te downloaden en werkt met de vierde generatie Apple TV.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update oktober 2020: De Apple TV Remote-app is verdwenen uit de App Store. Je vindt nu de Apple TV-functies in het Bedieningspaneel.

Siri Remote (Apple TV Remote)
Apple heeft een compleet nieuwe Remote-app voor de iPhone en iPad aangekondigd. Er werd meerdere keren al over deze compleet nieuwe app gesproken en simuleert de werking van de Apple TV Remote op je iPhone. Hierdoor kun je meer met je iPhone doen in combinatie met de vierde generatie Apple TV.

Apple TV Remote-app voor iPhone

Dankzij de nieuwe Apple TV Remote-app kun je je Apple TV helemaal bedienen met je iPhone. Momenteel is er al de normale Remote-app die ook werkt met oudere Apple TV’s, maar de opties daar zijn redelijk beperkt. Met de compleet nieuwe app worden alle functies van de Apple TV Remote in de iPhone gestopt. Zo kun je games besturen met je iPhone, navigeren door het menu en zoeken via Siri. Laatstgenoemde functie is alleen mogelijk als de Apple TV ingesteld is op één van de ondersteunende Siri-talen voor de Apple TV.

Apple TV krijgt een nieuwe Remote-app.

De Apple TV Remote-app dient dus als vervanging van fysieke Apple TV Remote die geleverd wordt bij de vierde generatie Apple TV. De app komt waarschijnlijk bij de release van tvOS 10 beschikbaar. Wel is de nieuwste versie van tvOS voor de Apple TV een vereiste. Deze versie werd ook vandaag aangekondigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2020, 8:31
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, apple tv remote, remote, wwdc 2016

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.