Nieuwe Apple TV Remote-app voor iPhone bedient alle functies van je Apple TV

Apple heeft een nieuwe app aangekondigd, waardoor je je iPhone als Apple TV Remote kunt gebruiken. Deze nieuwe Apple TV Remote-app is gratis te downloaden en werkt met de vierde generatie Apple TV.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update oktober 2020: De Apple TV Remote-app is verdwenen uit de App Store. Je vindt nu de Apple TV-functies in het Bedieningspaneel.

Siri Remote (Apple TV Remote)
Apple heeft een compleet nieuwe Remote-app voor de iPhone en iPad aangekondigd. Er werd meerdere keren al over deze compleet nieuwe app gesproken en simuleert de werking van de Apple TV Remote op je iPhone. Hierdoor kun je meer met je iPhone doen in combinatie met de vierde generatie Apple TV.

Bekijk ook

Nieuwe Remote-app Apple TV straks ook voor games, nieuwe desktopversie iTunes onderweg

De compleet nieuwe Remote-app voor de Apple TV werkt straks ook in games. Bovendien is Apple bezig met een nieuwe versie van iTunes die het gebruik van de verschillende muziek-functies makkelijker moet maken.

Apple TV Remote-app voor iPhone

Dankzij de nieuwe Apple TV Remote-app kun je je Apple TV helemaal bedienen met je iPhone. Momenteel is er al de normale Remote-app die ook werkt met oudere Apple TV’s, maar de opties daar zijn redelijk beperkt. Met de compleet nieuwe app worden alle functies van de Apple TV Remote in de iPhone gestopt. Zo kun je games besturen met je iPhone, navigeren door het menu en zoeken via Siri. Laatstgenoemde functie is alleen mogelijk als de Apple TV ingesteld is op één van de ondersteunende Siri-talen voor de Apple TV.

Apple TV krijgt een nieuwe Remote-app.

Bekijk ook

Zo werkt Siri op de Apple TV: dit kun je allemaal vragen

Siri werkt op de Apple TV, zodat je vragen kan stellen en films en series kunt opzoeken. In deze tip lees je hoe Siri op de Apple TV werkt, hoe je het instelt en wat je kunt vragen.

De Apple TV Remote-app dient dus als vervanging van fysieke Apple TV Remote die geleverd wordt bij de vierde generatie Apple TV. De app komt waarschijnlijk bij de release van tvOS 10 beschikbaar. Wel is de nieuwste versie van tvOS voor de Apple TV een vereiste. Deze versie werd ook vandaag aangekondigd.

Bekijk ook

tvOS 10 voor Apple TV aangekondigd: alle nieuwe functies op een rij

Apple heeft een nieuwe versie van tvOS voor de Apple TV onthuld. Hier lees je alles over de nieuwe functies van dit besturingssysteem.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.