Apple TV Events-app met livestream voor iPhone-event september 2017.

Apple TV is klaar voor de livestream van het iPhone-event

De Apple TV is al helemaal klaar voor het aankomende iPhone-event van 12 september. Zowel op de vierde generatie als op de oudere Apple TV's is de Event-app bijgewerkt voor de nieuwste livestream.

Apple TV Events-app met livestream voor iPhone-event september 2017.
Over een klein weekje weten we eindelijk alle details rondom de iPhone X/8 en alle andere te verwachten aankondigingen van Apple. Goed om te weten is dat de Apple TV paraat staat om het event te livestreamen, want Apple heeft de Apple Events-app van een update voorzien.

Apple Events-app klaar voor iPhone-event

Apple-events kun je op meerdere manieren zelf live kijken. Apple zal het evenement via haar website streamen, maar ook via de Apple TV kun je alle aankondigingen traditiegetrouw live volgen. Op de vierde generatie Apple TV maak je gebruik van de aparte Apple Events-app die vandaag van een update voorzien is. Dat betekent dat de app omgetoverd is van de WWDC 2017-versie naar de versie voor het iPhone-event. Het appicoontje is aangepast en de app heeft dezelfde stijl heeft als de uitnodiging van het event.

Apple Special Event op Apple TV in september 2017.

Ook op de derde en tweede generatie Apple TV kun je volgende week terecht voor de livestream. Op die oudere modellen maakt Apple nog steeds gebruik van een aparte app die ten tijde van Apple-events automatisch naar de Apple TV’s gepusht wordt. Ook die versie is nu bijgewerkt en is klaar voor het iPhone-event van volgende week.

Tijdens het iPhone-event op 12 september heeft Apple een hoop te bespreken. Naast de nieuwe iPhones wordt ook een nieuwe Apple TV met 4K en HDR verwacht, terwijl Apple ook nog een Apple Watch Series 3 gaat onthullen. In ons aparte artikel met de verwachtingen voor het iPhone-event vind je een overzicht van alle te verwachten aankondigingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2017, 9:59
Categorie Apps
Onderwerpen apple event, apple tv, iPhone 8, iPhone X, livestream
Device Apple TV

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.