Reacties voor: Officieel: Apple werkt aan vernieuwde Mac Pro

Apple werkt aan een compleet vernieuwde Mac Pro, die modulair van opzet is. Dat heeft Apple officieel bevestigd tegenover de media.
Lees het complete artikel → Officieel: Apple werkt aan vernieuwde Mac Pro

Reacties: 10 reacties

  1. En daar is die Apple-commentator die hier eergister geciteerd werd al meteen uitgerangeerd met zijn analyse.

    Jammer dat we nog zo lang moeten wachten. De 2013 MacPro is dus duidelijk een misrekening van Apple geweest. Can’t innovate anymore my ass! zei Phill Schiller bij de intro. Innovatie of niet, de plank is behoolijk misgeslagen in ieder geval. Een uitbreidbare machine komt er dan eindelijk toch. Hoezee!

  2. Goed te horen dat er nog iets gebeurd op dat gebied. Is dan (op verwachte moment van verschijnen van nieuwe line up) alleen al vier jaar geleden! En dan te bedenken dat dit vroeger echt hét item van Apple was. Ben benieuwd

  3. Als de huidige generatie uit 2013 komt een de volgende écht nieuwe generatie komt in 2018, heeft het dus geen vier, maar zelfs vijf jaar geduurd!

  4. Hè ja, modulair, dat klinkt goed. En daarna een modulaire ipad en iphone!

  5. @Klaas: wat is dat?😅

  6. Origineel geplaatst door Appie
    Als de huidige generatie uit 2013 komt een de volgende écht nieuwe generatie komt in 2018, heeft het dus geen vier, maar zelfs vijf jaar geduurd!

    Effectief was dat ding pas in 2014 beschikbaar…

  7. Was ook echt te bizar voor woorden dat Apple voor vier jaar oude technieken nog dezelfde prijs durfde te vragen als bij de introductie. Een doekje voor het bloeden dit, maar goed het is beter dan niets. Het zegt in mijn ogen ook wel genoeg dat ze met een dergelijk press event komen waarin ze hun strategie bloot geven. Een zet die we totaal niet kennen van Apple. Dan beseffen ze wel dat er iets goed mis is met de line-up van de Mac. Hopelijk is Apple wakker geschud uit zijn winterslaap.

    Ik vermoed dat ze het te druk hebben gehad met interne zaken als de verhuizing naar Apple Park en allerlei andere randzaken die (nog) niet veel opleveren (Apple Car, augmented reality, mislukte (?) deals met tv stations/producenten).

  8. Apple heeft geen 2 nieuwe modellen gelanceerd maar het instap model van de Mac Pro uit het assortiment gehaald, het duurdere model Mac Pro is nu goedkoper geworden (dezelfde prijs als de vorige instap model). Daarnaast heeft Apple een nieuwe model op de markt gebracht met betere specificaties.

  9. Goed nieuws voor de vele professionele gebruikers van Apple. Vooral de nieuwe modulaire Mac Pro die volgend jaar komt is een mooi vooruitzicht. Opmerkelijk dat er ook een eigen Apple scherm voor professionele gebruikers bij komt.
    Dat zegt genoeg over de vreemde beslissing van Apple om eerder dat lelijke ding van LG in de Apple Store te zetten.

  10. Ik vind de prijs altijd opmerkelijk, ja hij is voor pro’s blablabla… maar dat ding kost 3500, en de beste variant minimaal 4500.

    Dan mag je op z’n minst verwachten dat het allemaal upgradable is(echt alles dus).

    Daarnaast vraag ik me serieus af (nog meer dan bij andere Apple producten) waar dat geld in vredesnaam in zit!?

    Heb gisteren een video gezien waarin iemand een hackintosh had gemaakt voor iets meer dan 1000 euro (zonder cooling) die outperformde nagenoeg alles.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.