Reacties voor: Albert Heijn geeft 15% korting op iTunes-cadeaukaarten

Albert Heijn geeft bonuskorting op de iTunes Cadeaukaart. De iTunes-kaarten van 15 en 25 euro zijn met 15% korting te krijgen met Bonuskaart. Ook andere cadeaukaarten zijn met korting te krijgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Even een vraagje over de iTunescard.
    Zijn die onbeperkt geldig? 🙂

  2. ik vind het prima dat ze dat doen hoor, maar ik begrijp echt niet wat hun belangen daarbij zijn. Ze maken al geen winst op die kaarten en dan ga je er ook nog korting op geven? Wat is de achterliggende gedachte?

  3. Ander bijkomend voordeel is dat je op deze manier ook de BTW gemakkelijker kunt verrekenen als ondernemer zijde.

  4. @Niels: Er zit GEEN BTW op de kaarten zelf, dus die kan je niet verrekenen.
    De BTW zit op de aankopen die je in de appstore doet (met het crediet van de kaart)

  5. Origineel geplaatst door Frank
    ik vind het prima dat ze dat doen hoor, maar ik begrijp echt niet wat hun belangen daarbij zijn. Ze maken al geen winst op die kaarten en dan ga je er ook nog korting op geven? Wat is de achterliggende gedachte?

    Valentijnsdag is de achterliggende gedachte 😉

  6. Maandje geleden gaven ze nog 20% korting, heb toen namelijk €40 betaald voor €50 tegoed.

  7. @Frank: Gratis reclame op sites zoals iPhoneclub en bewustwoordig van mensen dat je bij de AH ook iTunes kaarten kan kopen. (ik zag ze toevallig afgelopen weekend voor het eerst bij mijn AH)

  8. @Frank: Cross Selling!

  9. Je hoeft niet persé een creditcard te hebben hoor, je kan ook gewoon bij clickandbuy een account maken met je bankrekening en het koppelen aan iTunes 🙂

  10. Inderdaad, AH verwacht dat men dan naar de AH komt voor die kaarten, en hoopt dat mensen dan ook meteen iets anders meenemen aan boodschappen.. Zelfde principe als met 3 kratten Bavaria voor 10 euro. En misschien is het nuttig te melden dat er (eigenlijk) wél een bonuskaart nodig is..

  11. @Daan: Nee, 2 jaar geldig. (dus ruim de tijd om het bedrag op te maken).

  12. “Echt waanzinnig veel is dat niet”

    Ohw?? OK. geen 15% salaris verhoging voor jou dit jaar.. maar dat geeft niet want echt waanzinnig veel is dat toch niet 😉

  13. @Gonny van der Zwaag: volgens mij kun je je bankrekening alleen koppelen via Click&Buy. Als het anders kan hoor ik het graag. Als het niet anders kan, dan is de term ‘koppelen’ vooral verwarrend, omdat het helemaal niet kan.

  14. Als je zelf geen bonuskaart hebt, hebben de caissières die altijd wel. “Heeft u een bonuskaart?” “Nee, maar jij vast wel.” is mijn vaste zaterdagse gesprek in de AH.

  15. nee volgens mij 2 jaar na activering dat staat allemaal op die kaarten

  16. @Daan: Volgens mij is het zoiets als kaart geldig tot 2 jaar na aankoop, en tegoed vervolgens geldig tot 2 jaar na laatste transactie. Precieze termijnen moet je even zelf nakijken.

  17. iCentre heeft een Valentijns actie: 20% procent korting op iTunes kaarten

    Iemand enig idee hoe je hier ook zonder facebook gebruik van kan maken? Ik heb namelijk geen facebook account.

  18. (Red.) Verwijderd: geen persoonlijke verkoop bij nieuwsartikelen.

  19. @Jurendy: Ik noem in het artikel ook het koppelen van je bankrekening. Ik hou niet zo van Clickandbuy. Als je tiener bent is het een stuk makkelijker om van je zakgeld gewoon zo’n iTunes-kaart te kopen.

  20. @BofD: Eerder kon je wel eens 15 euro-kaarten voor 10 euro krijgen. Of 25 euro-kaarten voor 15 euro. dat zijn grotere kortingen.

    @wimster: Klopt, maar als ik alleen creditcard had genoemd, hadden mensen gezegd ‘het kan ook met je bankrekening via Click & Buy’. Had ik het hele verhaal over bankrekening en Click & Buy erbij gesleept (in het kader van compleet zijn), dan haken mensen na 20 zinnen af omdat ze geen idee hebben wanneer de clou over die AH-korting nou eens komt. dit was een redelijk compromis.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.