AirPods met man

AirPods uitgesteld, komen niet meer in oktober

Apple heeft de AirPods oordopjes uitgesteld. Oorspronkelijk zouden ze vanaf eind oktober leverbaar zijn. De AirPods zijn nog niet goed genoeg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de introductie van de draadloze AirPods uitgesteld. Het lukt niet om ze binnen het beloofde tijdsbestek van eind oktober op de markt te brengen. We hoeven donderdagavond dan ook geen officiële datum of start van de pre-order te verwachten. Het lijkt erop dat de AirPods nog niet voldoen aan de kwaliteitseisen van Apple. “We geloven niet in het verkopen van een product voordat het klaar is”, aldus een Apple-woordvoerder. “We hebben iets meer tijd nodig voordat de AirPods klaar zijn voor onze klanten.”


AirPods in case om op te laden

AirPods uitgesteld

Een verdere verklaring voor het uitstel werd niet gegeven, maar het lijkt te gaan om een (technisch?) probleem dat eerst moet worden opgelost. Het is extra zuur omdat het managen van productieprocessen nou net een specialiteit van Tim Cook is.

Wie toch een set oordopjes met W1-chip wil hebben is daarom aangewezen op de nieuwe producten van Beats, die al wel verkrijgbaar zijn. Sinds begin deze week is het mogelijk om de PowerBeats 3 te bestellen en de eerste exemplaren zullen al volgende week worden geleverd.

AirPods met man

De Beats Solo3 Wireless hoofdtelefoon was al iets eerder verkrijgbaar en bevat ook een W1-chip waarmee je makkelijker tussen Apple-apparatuur kunt wisselen. Ongeacht of je een iPhone, iPad, Apple Watch of Mac wilt gebruiken, de oordopjes zijn altijd verbonden met het juiste apparaat. Dit werkt via iCloud. Er zitten nog meer voordelen aan oordopjes met W1-chip, die we in een apart artikel op een rijtje hebben gezet:

https://www.iculture.nl/nieuws/voordelen-w1-chip-oordopjes/

Daarom zijn AirPods handig

De AirPods zijn Apple’s draadloze variant op de EarPods. Ze zien er dan ook uit als EarPods waarvan het kabeltje is afgeknipt. Ze zijn voorzien van een W1-chip en hebben meerdere sensoren, die bijvoorbeeld detecteren of de AirPods in je oren zitten. Er zitten bovendien microfoons in voor Siri en om mee te bellen. De AirPods zelf gaan 5 uur mee op een accu en met het meegeleverde doosje heb je in totaal 24 uur gebruiksduur. Ze zouden in Nederland en België in de verkoop gaan voor €179.

https://www.youtube.com/watch?v=RdtHX15sXiU

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 oktober 2016 om 9:13
Onderwerp
Categorie
Accessoires

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.