Draadloze Powerbeats3-oordopjes.

Powerbeats3-oortjes met W1-chip nu te bestellen, levering begin november

De nieuwe draadloze Powerbeats3-oordopjes met de nieuwe W1-chip zijn vanaf vandaag bij Apple te bestellen. Deze oordopjes zijn beschikbaar in vijf kleuren en wordt in de eerste week van november geleverd.

Draadloze Powerbeats3-oordopjes.
De keuze voor oordopjes met de nieuwe W1-chip is vanaf vandaag weer een stukje breder. De nieuwe draadloze Powerbeats3-oordopjes zijn namelijk vanaf vandaag via de online Apple Store te bestellen. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren en je bestelde exemplaar zal in de eerste week van november geleverd worden.

Powerbeats3-oordopjes met W1-chip

De nieuwe draadloze Powerbeats3-oordopjes werden aangekondigd tijdens het iPhone 7-evenement, afgelopen september. De Powerbeats3 bevatten namelijk dezelfde W1-chip als de nieuwe aanstaande AirPods. De nieuwe W1-chip heeft meerdere voordelen. Zo is de verbinding een stuk stabieler, gaat het koppelproces een stuk makkelijker en zorgt de chip voor een langere batterijduur, een essentieel onderdeel in draadloze oordopjes. Meer over wat de W1-chip allemaal kan en in welke oordopjes deze verstopt zit, lees je in ons aparte artikel.

De Powerbeats3-oordopjes zijn de opvolger van de eerdere Powerbeats2. Het grootste verschil zit hem in de W1-chip die er bij de Powerbeats3 voor zorgt dat deze een batterijduur van maar liefst 12 uur heeft. Dit is een verdubbeling te opzichte van het vorige model die het met zes uur gebruiksduur moest doen. Bovendien kun je de batterij dankzij Fast Fuel in vijf minuten opladen, waarna je weer een uur door kunt luisteren. De Powerbeats-oordopjes zijn dankzij de oorhaakjes geschikt voor workouts en trainingen, waardoor ze tijdens intensieve bewegingen niet uit je oren vallen.

Powerbeats3-oordopjes in het rood.

De nieuwe draadloze Powerbeats3-oordopjes zijn beschikbaar in de online Apple Store voor €199,95. Je kunt hierbij kiezen uit wit, geel, blauw, zwart en rood. Als je hem nu bestelt, ontvang je de Powerbeats3 tussen 2 en 9 november. Je kunt de oordopjes ook vanaf 9 november ophalen bij de Apple Store.

Naast deze nieuwe Beats-oordopjes verschijnen er binnenkort ook nog de nieuwe BeatsX-oordopjes die ook met de W1-chip uitgerust zijn. Deze hebben nog geen datum, maar moeten nog dit najaar beschikbaar zijn. Apple’s eigen AirPods zouden eind oktober verschijnen, mogelijk rond het einde van de week. De nieuwste Beats Solo3-koptelefoon is al sinds september beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2016, 16:47
Categorie Accessoires
Onderwerp beats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.