AirPods Pro/AirPods 3 concept.

Gerucht: ‘AirPods Pro verschijnen eind oktober met nieuw design en ruisonderdrukking’

Apple zou plannen hebben om eind oktober nieuwe AirPods Pro uit te brengen. Ze hebben een nieuw uiterlijk en zijn voorzien van noise-canceling. De prijs ligt rond de 260 dollar.

‘AirPods Pro in oktober’

Er zijn al tijden geruchten over nieuwe AirPods met ruisonderdrukking. Als de geruchten kloppen liggen ze eind deze maand in de winkel. Dat beweert de China Economic Daily. Het zou gaan om de derde generatie AirPods die een in-ear design krijgen, zodat er ruisonderdrukking mogelijk is. Bovendien kun je beter luisteren met deze oortjes omdat ze je gehoorgang afsluiten. Het zou gaan om de ‘Pro’-versie, waarmee Apple ze wil onderscheiden van de normale modellen.


Volgens een andere Chinese bron zullen de AirPods Pro voorzien zijn van een metalen behuizing, dat warmte beter geleidt. De huidige AirPods-fabrikant Inventec zou samenwerken met de Chinese fabriek Lixun om ze te produceren. Eerder meldde Apple-analist Ming-Chi Kuo al dat de nieuwe AirPods in het vierde kwartaal van 2019 in massaproductie zouden gaan. Hij verwacht de nieuwe oortjes in het eerste kwartaal van 2020. Luxshare, Goertek en Amkor zouden de belangrijkste fabrikanten zijn.

Kuo beweerde eerder dat de nieuwe AirPods een nieuwe vormfactor krijgen en een hogere prijs dan de huidige tweede generatie AirPods. Die kosten €179 in de normale oplaadcase of €229 met draadloze oplaadcase. Bloomberg sprak ook over waterbestendigheid en verwacht de nieuwe oortjes begin 2020.

AirPods met noise cancelling

Dan is er ook nog DigiTimes, de geruchtensite die zich baseert op bronnen uit de toeleveringsketen. Volgens bronnen die zij geraadpleegd hebben zijn Apple’s toeleveranciers druk bezig met de voorbereiding van de productie, die in oktober zou moeten beginnen. Dit wekt de indruk dat we de nieuwe AirPods nog vóór de feestdagen gaan zien. Er zijn in de beta-versie van iOS 13.2 al aanwijzingen gevonden voor de nieuwe AirPods, voorzien van rubberen oortips voor de ruisonderdrukking. Op basis daarvan is het concept gemaakt dat je bovenaan dit artikel ziet.

Je leest meer over de AirPods Pro of, zoals ze ook wel genoemd worden, de AirPods 3 in onderstaande round-up.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2019, 13:29
Bron Bron China Economic Daily
Categorieën Accessoires, Geruchten
Onderwerp airpods
Device AirPods
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.