AirPods reclame

AirPods met ruisonderdrukking gevonden in iOS 13.2 beta-code

In de code van iOS 13.2 zijn verwijzingen gevonden naar nieuwe AirPods, die beschikken over ruisonderdrukking. Er gingen al geruchten dat ze eraan zaten te komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Erg duidelijk is het plaatje niet, dat in de iOS 13.2 beta-code is aangetroffen, maar ze vormen wel een bewijs dat Apple er echt mee bezig is: AirPods met ruisonderdrukking, oftewel noise cancellation. Het icoontje wekt de indruk dat ze eruit zien als de vroegere EarPods, maar zonder de kabels. Ze hebben productnaam B298.


Het werd aangetroffen in een systeemcomponent die te maken heeft met toegankelijkheidsinstellingen.

AirPods met noise cancelling

Dit wekt de indruk dat het ook te gebruiken is als hulpmiddel om beter te horen, net als de Live Luisteren-functie in de huidige AirPods.

airpods met eartips

Een belangrijk verschil met de huidige AirPods is dat er rubberen eartips aanwezig zijn, om het geluid buiten te sluiten. De meeste andere noise cancelling-oordopjes die draadloos zijn hebben dat ook. Er zijn al rubberen eartips (zie foto) verkrijgbaar, waarmee je met de huidige AirPods hetzelfde effect kunt krijgen, zoals je op de afbeelding kunt zien.

Ook zijn er aanwijzingen in iOS 13.2 gevonden, dat de AirPods verschillende luistermodi hebben, met of zonder ruisonderdrukking. Schakel je het in, dan heet dit ‘focus mode’.

Mogelijk gaat Apple ze later deze maand aankondigen tijdens een media-evenement. We hebben eerder vandaag onze verwachtingen over het oktober-event gepubliceerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2019, 13:09
Bron Bron 9to5mac
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods
Device AirPods
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.