AirPods reclame

AirPods met ruisonderdrukking gevonden in iOS 13.2 beta-code

In de code van iOS 13.2 zijn verwijzingen gevonden naar nieuwe AirPods, die beschikken over ruisonderdrukking. Er gingen al geruchten dat ze eraan zaten te komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Erg duidelijk is het plaatje niet, dat in de iOS 13.2 beta-code is aangetroffen, maar ze vormen wel een bewijs dat Apple er echt mee bezig is: AirPods met ruisonderdrukking, oftewel noise cancellation. Het icoontje wekt de indruk dat ze eruit zien als de vroegere EarPods, maar zonder de kabels. Ze hebben productnaam B298.


Het werd aangetroffen in een systeemcomponent die te maken heeft met toegankelijkheidsinstellingen.

AirPods met noise cancelling

Dit wekt de indruk dat het ook te gebruiken is als hulpmiddel om beter te horen, net als de Live Luisteren-functie in de huidige AirPods.

Bekijk ook

Zo werkt Live Luisteren: AirPods gebruiken als gehoorapparaat

Dankzij Live Luisteren worden geluiden door je iPhone opgepakt en doorgestuurd naar een geschikt gehoorapparaat. Dat kan ook een setje AirPods zijn! In deze tip leggen we uit hoe je je AirPods als gehoorapparaat kunt gebruiken.

airpods met eartips

Een belangrijk verschil met de huidige AirPods is dat er rubberen eartips aanwezig zijn, om het geluid buiten te sluiten. De meeste andere noise cancelling-oordopjes die draadloos zijn hebben dat ook. Er zijn al rubberen eartips (zie foto) verkrijgbaar, waarmee je met de huidige AirPods hetzelfde effect kunt krijgen, zoals je op de afbeelding kunt zien.

Ook zijn er aanwijzingen in iOS 13.2 gevonden, dat de AirPods verschillende luistermodi hebben, met of zonder ruisonderdrukking. Schakel je het in, dan heet dit ‘focus mode’.

Mogelijk gaat Apple ze later deze maand aankondigen tijdens een media-evenement. We hebben eerder vandaag onze verwachtingen over het oktober-event gepubliceerd.

Bekijk ook

Verwachtingen voor Apple in oktober: van MacBook Pro tot AirPods Pro

Apple brengt in oktober vaak nieuwe producten uit. Wat zijn de verwachtingen van Apple in oktober 2019? Komt er nog een event aan of gaat Apple de aankondigingen anders aanpakken? In deze vooruitblik op Apple's oktober aankondigingen lees je wat ons te wachten staat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.