MacBook Pro 16-inch icoontje.

‘Icoontje van 16-inch MacBook Pro in macOS-beta toont het design’

Er zijn mogelijk verwijzingen opgedoken naar de nieuwe 16-inch MacBook Pro in de nieuwste beta's van macOS Catalina 10.15.1. Icoontjes laten zien hoe dit nieuwe model eruit ziet.

Af en toe verklapt een betaversie van Apple’s besturingssystemen de komst van nieuwe nog niet aangekondigde producten. Onlangs was dat al het geval bij de AirPods met ruisonderdrukking in de iOS 13.2-code en nu lijkt het erop dat de geschiedenis zich herhaalt. In de beta van macOS Catalina 10.15.1 zijn volgens MacGeneration icoontjes verstopt die verwijzen naar de nieuwe 16-inch MacBook Pro.

‘Icoontjes verklappen 16-inch MacBook Pro in macOS Catalina-beta’

MacGeneration ontdekte in de beta een verwijzing naar modelnummer MacBookPro16,1. Dit model zou staan voor de nieuwe aankomende 16-inch versie. Bij dit modelnummer is dus zelfs een icoontje beschikbaar, waarop in ieder geval te zien is hoe het grotere scherm eruit ziet.

MacBook Pro 16-inch icoontje.

Wat we in ieder geval uit het icoontje kunnen afleiden is dat het scherm inderdaad een fractie groter is. De schermranden zijn iets kleiner, maar het scherm heeft geen afgeronde hoeken zoals een concept van deze 16-inch MacBook Pro voorstelde. Het verschil met de 15-inch versie is klein, maar het scherm is wel degelijk groter. Er zijn zowel icoontjes voor de zilveren als spacegrijze versie verschenen. Hieronder zie je het verschil tussen de 15-inch en 16-inch versie.

15-inch vs 16-inch MacBook Pro in icoontjes in macOS beta.

Of dit icoontje en het modelnummer echt zijn, is lastig te achterhalen. Het modelnummer MacBookPro16,1 is in ieder geval niet eerder gebruikt, zo blijkt ook uit Apple’s eigen overzichtpagina. Neem het desalniettemin met een korreltje zout. In ons artikel lees je wat je kan verwachten van de 16-inch MacBook Pro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2019, 17:14
Bron Bron MacGeneration
Via Via MacRumors
Categorieën Geruchten, Mac & macOS
Onderwerp macbook pro
Device MacBook Pro

MacBook Pro

De MacBook Pro is Apple's krachtigste MacBook van de line-up. Je kan kiezen uit twee formaten (13- en 16-inch) en verschillende kleuren en specificaties. Er zijn momenteel drie lijnen: de 13-inch MacBook Pro met M1-chip (eind 2020), de high-end 13-inch MacBook Pro met Intel-chip (voorjaar 2020) en de 16-inch MacBook Pro met Intel-chip (eind 2019). De MacBook Pro is ook kenmerkend vanwege de Touch Bar. Alles over de MacBook Pro kopen, MacBooks vergelijken en meer lees je hier.

MacBook Pro
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.