Airpods nieuw model

Apple werkt aan vernieuwde AirPods, verklapt door iOS 11 GM

Er zijn nieuwe AirPods gelekt via de Golden Master van iOS 11. Apple is van plan om een nieuwe versie uit te brengen, met het statuslampje aan de buitenkant.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple staat op het punt om een vernieuwde versie van de AirPods uit te brengen. Dat blijkt uit een gelekte versie van de Golden Master van iOS 11. Ook werd meer informatie ontdekt over de 4G Apple Watch (onder andere een rode Digital Crown) en de nieuwe wallpapers.

Airpods nieuw model

Nieuwe AirPods op komst

De AirPods 2 hebben modelnummer ‘AirPods1,2’ en Apple lijkt van plan ze tegelijk of vlak na de introductie van de iPhone 8 op de markt te brengen. Grote veranderingen zijn er overigens niet. Wel is het statuslampje voor het opladen verhuisd van de binnenkant van het oplaaddoosje naar de buitenkant. Zo kun je makkelijker zien of de oortjes volgeladen zijn, zonder dat je steeds het klepje hoeft te openen. Wil je nieuwe AirPods kopen, dan kun je dus beter even wachten tot de aankondigingen van 12 september.

via GIPHY

Mogelijk zitten er ook nog andere functies in de AirPods 2, maar die zijn niet uit de iOS 11 GM af te leiden. De Golden Master is de laatste versie die Apple beschikbaar stelt aan ontwikkelaars, vlak voordat de definitieve versie beschikbaar komt voor het publiek. Daarna worden er geen nieuwe functies meer aan toegevoegd.

We verwachten dat Apple volgende week op 12 september de iOS 11 GM beschikbaar stelt aan ontwikkelaars. De officiële release van iOS 11 is dan een paar dagen later. Je hoeft dus niet te verwachten dat iOS 11 al tijdens het media-event wordt uitgebracht.

Naast de nieuwe AirPods werden er in de iOS 11 GM ook meer details gevonden over de iPhone 8 en een Apple Watch met 4G.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2017, 9:52
Categorieën Accessoires, Geruchten
Onderwerpen airpods, ios 11
Device AirPods
Software iOS 11

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.