Apple werkt aan vernieuwde AirPods, verklapt door iOS 11 GM

Er zijn nieuwe AirPods gelekt via de Golden Master van iOS 11. Apple is van plan om een nieuwe versie uit te brengen, met het statuslampje aan de buitenkant.

Apple staat op het punt om een vernieuwde versie van de AirPods uit te brengen. Dat blijkt uit een gelekte versie van de Golden Master van iOS 11. Ook werd meer informatie ontdekt over de 4G Apple Watch (onder andere een rode Digital Crown) en de nieuwe wallpapers.


Airpods nieuw model

Nieuwe AirPods op komst

De AirPods 2 hebben modelnummer ‘AirPods1,2’ en Apple lijkt van plan ze tegelijk of vlak na de introductie van de iPhone 8 op de markt te brengen. Grote veranderingen zijn er overigens niet. Wel is het statuslampje voor het opladen verhuisd van de binnenkant van het oplaaddoosje naar de buitenkant. Zo kun je makkelijker zien of de oortjes volgeladen zijn, zonder dat je steeds het klepje hoeft te openen. Wil je nieuwe AirPods kopen, dan kun je dus beter even wachten tot de aankondigingen van 12 september.

Click here to display content from giphy.com

via GIPHY

Mogelijk zitten er ook nog andere functies in de AirPods 2, maar die zijn niet uit de iOS 11 GM af te leiden. De Golden Master is de laatste versie die Apple beschikbaar stelt aan ontwikkelaars, vlak voordat de definitieve versie beschikbaar komt voor het publiek. Daarna worden er geen nieuwe functies meer aan toegevoegd.

Bekijk ook

Dit is de releasedatum van iOS 11

Wanneer komt iOS 11 beschikbaar? En wanneer kun je macOS 10.13, watchOS 4 en tvOS 11 downloaden? Je leest het allemaal in dit overzicht.

We verwachten dat Apple volgende week op 12 september de iOS 11 GM beschikbaar stelt aan ontwikkelaars. De officiële release van iOS 11 is dan een paar dagen later. Je hoeft dus niet te verwachten dat iOS 11 al tijdens het media-event wordt uitgebracht.

Naast de nieuwe AirPods werden er in de iOS 11 GM ook meer details gevonden over de iPhone 8 en een Apple Watch met 4G.

Bekijk ook

Nieuwe Apple Watch 4G heeft rode Digital Crown en vooraf ingestelde databundels

De Apple Watch met 4G krijgt een rode Digital Crown en speciale wijzerplaat met signaalsterkte. Ook zijn er speciale databundels vanuit de providers ingesteld.

https://www.iculture.nl/nieuws/ios-11-nieuwe-wallpapers-regenboog-diepzwart/

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.