iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 14 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 14 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoDemo’s die misgaan, daar smullen we van. Geen wonder dat ons best gelezen artikel van vandaag dan ook de verklaring van Apple is wat er misging bij de Face ID-demo tijdens het najaarsevent. Zoals we van Apple gewend zijn houden ze het gezicht strak en beweren ze dat er helemaal niks is om je druk te maken. Die foutmelding bij Craig hoort zo, als je meermaals achter elkaar probeert om het gezicht van iemand anders te scannen. We hebben verder een flinke lijst met artikelen om je voor te bereiden op de pre-order die vrijdagochtend om 9:01 uur begint. Zo helpen we je op weg met een round-up van het huidige Apple Watch-assortiment en kijken we welk toestel het beste bij jou past in onze iPhone keuzehulp. Ondertussen legden we ook nog even de voor- en nadelen van OLED uit en doken we in de techniek achter Apple’s AirPower oplaadmat. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Apple legt uit wat er misging tijdens de Face ID-demo van Craig Federighi. Of beter gezegd: er ging niets mis, vindt Apple. Maar ondertussen staat internet wel vol met “FAAL!”-roepende berichten.
  • De macOS High Sierra Golden Master kwam vanavond beschikbaar, een paar dagen na de Golden Masters van de andere besturingssystemen van Apple.
  • Op de nieuwe iPhones is locatiebepaling nauwkeuriger en dat heeft alles te maken met Galileo.
  • De atterij vervangen van je iPhone of iPad is goedkoper geworden in de Apple Store. Misschien toch het overwegen waard?
  • De nieuwe Apple TV heeft een Gigabit Ethernet-poort, maar de handige USB-C-aansluiting is verdwenen. Ook vertellen we je wat er nieuw is aan de Siri Remote.

Apps & accessoires

  • Lekker dan. De Apple Store verdween een paar dagen geleden uit iTunes 12.7. Maar wat betekent het voor jou? We hebben het uitgezocht, maar volgens ons valt het wel mee. Je mag daar natuurlijk anders over denken als je vaak je beginscherm sorteerde via iTunes.

iCulture Deals

Meer vandaag

Spotify iMessage app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Spotify - Muziek en podcasts (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Spotify heeft nu een iMessage-app waarmee je kunt zoeken naar een specifiek muzieknummer, die je vervolgens naar een vriend kunt sturen.
  • De Standaard Krant & dS Avond (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - De Belgische krant is aangepast voor iOS 11. Mooi op tijd!
  • Threema (€3,99, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Nu bellen met spraak en verbeteringen in Voice Over.
  • Microsoft Pix Camera (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Pix herkent nu documenten, whiteboards en visitekaartjes.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2017, 9:55
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.