AirPod Strap.

AirPod Strap: beschermtouwtje tegen verlies van je AirPods

Bang dat je je AirPods onderweg verliest tijdens een intensief rondje hardlopen? De AirPod Strap verbindt de AirPods met een touwtje aan elkaar, zodat je ze niet op straat kunt verliezen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Er werd afgelopen woensdag niet unaniem positief gereageerd op Apple’s nieuwe AirPods. De AirPods zijn draadloze oordopjes die je kunt verbinden met je iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Vooral met het ontwerp van de AirPods wordt de draak gestoken door deze bijvoorbeeld te vergelijken met de bekende opzetstukjes voor elektrische tandenborstels. Wil je de nieuwe AirPods hebben, maar ben je als de dood dat je ze onderweg kwijtraakt, dan heeft Robert Bodley hier iets op bedacht: AirPod Strap, een touwtje die de ene AirPod verbindt met de andere.

AirPod Strap.

Update 21:00 uur: Inmiddels heeft een serieus merk zich ook al op het idee gestort: de AirPods Strap van Spigen. Verderop lees je meer.

AirPod Strap verbindt je AirPods

De AirPod Strap is een touwtje waarmee je de AirPods met elkaar kunt verbinden. Elk uiteinde van de AirPod Strap bevestig je aan het stokje van de AirPods, zodat het touwtje bijvoorbeeld achter je nek langs kan lopen.

Valt één van de AirPods uit je oren, dan hoef je niet bang te zijn dat je deze in een rioolput verliest. Dankzij het touwtje blijft deze mooi aan je nek hangen. De AirPod Strap heeft een totale lengte van 56 centimeter.

Nu denk je misschien dat het een grap is, maar tegenover Mashable laat de bedenker van de AirPod Strap weten dat hij ze daadwerkelijk op de markt wil brengen. Je kunt ze nu al reserveren via de AirPod Strap-website. Ze kosten $19,95 per stuk en komen beschikbaar in meerdere kleuren.

AirPod Strap in kleuren.

Wat wij ons direct afvragen, is of de AirPod Strap de microfoon in de uiteindes van de AirPods blokkeert. Met de microfoons geef je Siri bijvoorbeeld de opdracht om het geluid harder of zachter te zetten, bij gebrek aan fysieke knoppen op de oordopjes.

De AirPod Strap zal ongetwijfeld niet het eerste accessoire zijn dat moet voorkomen dat je je dure oordopjes onderweg verliest. Als je bang bent dat je de AirPods tijdens het hardlopen verliest, is het misschien verstandiger om het te houden bij de meegeleverde Lightning-EarPods van de iPhone 7. Wil je toch draadloos, dan zijn er zat goede draadloze vervangers.

AirPods Strap van Spigen

De AirPods Strap van Spigen is grotendeels gebaseerd op hetzelfde idee, alleen is het design net iets anders. Bij deze nekband zet je alleen klemmetjes op de AirPods, zodat de microfoons nog bereikbaar blijven. Spigen heeft ze nog niet officieel in het assortiment opgenomen, maar verkoopt ze voor $10 via Amazon. Voor iedereen die bang is ze kwijt te raken. Met dank aan @markveldhuis voor de tip.

Spigen AirPods Strap

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 12 september: Informatie over Spigen AirPods Strap toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2016, 21:12
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.