Sommige accessoires laden niet met iPad Pro Magic Keyboard

Gebruikers klagen over kabels van derden

Er blijken problemen te zijn met het opladen van accessoires via het Magic Keyboard van de iPad Pro. Voor het zogenaamde passthrough charging heb je officiële Apple-kabels nodig.

Accessoires laden niet met Magic Keyboard voor iPad

Sommige USB-C stroomadapters en kabels blijken niet te werken op het iPad Pro Magic Keyboard. Ze blijken niet in staat om de iPad op te laden via de speciale poort. Meerdere gebruikers klagen erover, omdat ze een ‘Not charging’-melding krijgen, om duidelijk te maken dat de kabel ongeschikt is om te laden.

Not charging-melding op Magic Keyboard

Niet iedereen blijkt er last van te hebben. Er zijn ook mensen die probleemloos met hun accessoires kunnen laden. Het is nu de vraag of het ligt aan een defect in de Magic Keyboard-hoes of dat er bepaalde accessoiremerken zijn die wél gewoon werken.

Magic Keyboard passthrough

Eén van de klagers kreeg van Apple te horen dat het alleen werkt met Apple’s officiële kabels en adapters. Apple bouwt speciale chips in, om de echtheid te kunnen garanderen. Ook externe accessoiremakers kunnen tegen betaling zo’n chip inbouwen via het Made for iPhone-programma. Ook bij iPhones kan het gebeuren dat kabels niet werken.

Het Magic Keyboard is verkrijgbaar bij Apple en bij winkels zoals Amac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2020, 10:37
Bron Bron MacRumors
Categorie Accessoires
Onderwerpen adapter, kabel, magic keyboard

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.