Nuki Keypad 2

Reacties voor: Review: Nuki Keypad 2.0, je deur openen met één vinger

Het Nuki-deurslot kun je op allerlei manieren veilig openen, zoals met de iPhone of de Fob-afstandsbediening. Met de Nuki Keypad 2.0 komt er een extra manier bij: de deur openen met een vingerscanner. We hebben de Nuki Keypad 2.0 getest en hier zijn onze ervaringen!
4 reacties
 1. Ik heb hem nu een paar weken in gebruik, mijn eerste Nuki product. Als bundel met een 3.0 pro slot valt de prijs mee. De codes en vingerafdrukken werken vooral goed voor seniors als ze hun telefoon vergeten zijn, of als die leeg zijn.

  Antwoord

 2. Volgens de product pagina op de Nuki website zou de nieuwe keypad ook met de smartlock 2.0 moeten werken, hier in het artikel staat enkel compatibel met 3.0. Iemand al ervaring mee? Moest het niet werken bespaart me dat weer een retourzending 😁

  Antwoord

 3. (Red.) We hebben de review aangepast omdat deze keypad ook met het Nuki 2.0 slot blijkt te werken. Dit bleek niet uit eerdere reviewdocumentatie van de fabrikant.

  Antwoord

 4. Heel jammer dat hij niet ook met schroeven kan worden bevestigd en meer hooliganbestendig is. Daarom valt hij voor mij helaas af.

  En dat is jammer, want ik had interesse om deze in te zetten om voorlopig de homekit connectie timeout problemen (veroorzaakt door homekit 16.2 new architecture) te omzeilen met mijn vingerafdruk.

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.