Belkin houder voor iPhone

Reacties voor: Review: Belkin iPhone-houder met MagSafe voor MacBooks

Belkin heeft een MagSafe-houder uitgebracht die speciaal bedoeld is voor videobellen. Maar deze houder is veelzijdiger en is op drie manieren en in twee standen te gebruiken. In deze review van de iPhone-houder met MagSafe voor MacBooks lees je over onze ervaringen.
5 reacties
 1. De Continuity camera functie uit MacOs Ventura is geweldig!! Het laat je wel zien hoe slecht de webcam in bijvoorbeeld de M1 MacBook Air eigenlijk is. Maar de camera van de iPhone is echt geweldig in combinatie met Facetime en videovergaderen. Eens met je review dat de Belkin houder een praktische aanvulling is. Ook handig om de Pro Max wat zekerder met 1 hand vast te houden. Ik maakte deze videoreview van de Belkin houder.

  Antwoord

 2. En kun je ook je iphone er mee opladen?

  Antwoord

 3. Had m eerlijk gezegd duurder verwacht! Ik ga m waarschijnlijk wel aanschaffen!

  Antwoord

 4. Origineel geplaatst door Dirk
  En kun je ook je iphone er mee opladen?

  Nee is ‘domme’ houder met qua MagSafe alleen de magneet.

  Antwoord

 5. En nu hopen dat er binnenkort ook een uitkomt die ik aan mijn externe LG beeldscherm kan hangen.

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.