Withings Body Pro 2

Reacties voor: Slimme weegschaal van Withings helpt vroegtijdig diabetescomplicaties op te sporen

Withings voegt een nieuwe weegschaal toe aan het assortiment. De Body Pro 2 is volgens het bedrijf in staat om vroege complicaties van diabetes type 2 op te sporen. Daarvoor meet de weegschaal de elektrochemische geleiding van je huid. Ook beschikt de weegschaal over mobiele connectiviteit, zodat er geen configuratie nodig is.
Sabine Schults - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Deze weegschaal is waarschijnlijk onder een andere naam te koop? Body+?

  2. Het zou wel fijn zijn als er vermeld wordt of het om diabetes type 1 of type 2 gaat. Type 1 kun je namelijk niet opsporen met een weegschaal en tevens is type 1 een totaal andere ziekte dan type 2.

  3. Withings apparaten delen metingen met de servers van Withings. Leuk dat ze je gewicht afschermen voor andere gebruikers, maar privacy-vriendelijk zijn hun spullen dus niet.

  4. oh ik heb een bmi van 40, hmmm nu vertelt mijn weegschaal me dat ik een risico heb voor diabetes mellitus.
    Weet je, ik ben geen weegschaal, ik kost geen 100den euros, maar ik kan je wel haarfijn vertellen dat je het hebt of binnen een paar maanden hebt. Dit soort apparatuur wordt gekocht door mensen met teveel geld en een plaat voor hun hoofd. Gezond verstand wordt overgenomen door dit soort gadgets.

    • Withings weegschaal body pro 2 is enkel op voorschrift voor diabetes type 2 te kopen. Anders kun je zelfs niet kopen deze weegschaal. Dus waarom iedereen half november ineens er over begint ze lezen precies niet de product het plaatsje dat het nog lang kan duren voor het in verkoop komt vrij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.