Monarch Apple TV plus

Weekend kijktips: Monarch, The Crown seizoen 6 en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Monarch: Legacy of Monsters

De nieuwe tv-serie Monarch: Legacy of Monsters over het Godzilla-universum en is nu beschikbaar op Apple TV+. De show speelt zich af na de gebeurtenissen van de Godzilla-film (2014) en duikt diep in de Monarch-organisatie, waarbij meerdere familietijdlijnen worden overbrugd.
Twee broers en zussen ontrafelen langzaam de mysteries van de geheimzinnige Monarch-organisatie, inclusief voorheen onbekende familiebanden in een wereld die geconfronteerd wordt met het feit dat de monsters echt zijn. Godzilla zelf staat niet per se centraal, maar verschijnt wel in de serie, zelfs al vanaf de eerste aflevering in een spannende dramatische flashback. Andere monsters verschijnen in de hele serie, in CGI-scènes. Het is duidelijk dat de serie een flink budget gat.

Nog nooit naar Godzilla gekeken? Dan is dit een makkelijke instapper. De serie is zo gemaakt dat het ook voor nieuwe kijkers toegankelijk is, maar bevat ook veel verwijzingen die bestaande fans van de Monsterverse-franchise zullen aanspreken.
Vader en zoon Kurt Russell en Wyatt Russell spelen hetzelfde personage in de serie, agent Lee Shaw. Wyatt speelt de jonge versie van Shaw en Kurt speelt hetzelfde personage in de moderne tijdlijn wanneer Shaw ouder is. Anna Sawai en Kiersey Clemons maken de hoofdcast compleet..

Bekijken: Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Dashing through the Snow

In Dashing Through The Snow volgen we het hilarische en ontroerende verhaal over de kerstavond van een maatschappelijk werker uit Atlanta en zijn dochter waarbij hij de vreugde en magie van de feestdagen terugvindt. Eddie Garrick is een goedhartige man die Kerst de rug heeft toegekeerd na een traumatische ervaring in zijn jeugd. Op verzoek van zijn vrouw, Allison, neemt maatschappelijk werker Eddie hun 9-jarige dochter Charlotte mee uit op kerstavond, waar ze een mysterieuze man in een rood pak ontmoeten die Nicolaas heet. Eddie denkt dat de man verward is en professionele hulp nodig heeft, maar als hij een lokale politicus boos maakt, gaan hij en Charlotte op een magisch avontuur dat zijn geloof in kerst terug zou kunnen brengen.

Brawn: The Impossible Formula 1 Story (seizoen 1)

Keanu Reeves vertelt een van de beste verhalen uit de geschiedenis van de Formule 1. Ross Brawn en race-iconen Jenson Button en Rubens Barrichello delen hun inzichten en doen onthullingen in deze meeslepende vierdelige serie. Bekijk het bijzondere traject vanaf de totstandkoming van Brawn GP tot aan de strategische manoeuvres en financiële beproevingen die ze op hun pad tegenkwamen gedurende een bijzonder competitieve periode in deze sport.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Suburraeterna (seizoen 1)

Er heerst chaos in Rome, gevestigde allianties lopen gevaar en de spanningen met opkomende clans nemen toe. De wereld van ‘Suburra’ neemt een nieuwe wending.

The Crown (seizoen 6)

Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

How to Become a Mob Boss (seizoen 1)

Dit duister satirische handboek verkent de opkomst en ondergang van de meest beruchte maffiabazen uit de geschiedenis en hun methodes voor succes.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Twin Love (seizoen 1)

Twin Love is een dating-experiment van de producenten van Love Island dat eeneiige tweelingen test of ze klaar zijn om hun nieuwe liefde voor hun tweelinghelft te plaatsen. Gastvrouwen Brie & Nikki Garcia (voorheen de Bella Twins) zetten tweelingen in twee aparte huizen om zelf de liefde te vinden. Vinden ze dezelfde match? En kiezen ze uiteindelijk voor hun tweelinghelft of voor hun liefde?

The Enforcer

Miami-maffioso Cuda (Antonio Banderas) staat op het punt om alles wat hem lief is op te geven wanneer hij erachter komt dat zijn bazin Estelle (Kate Bosworth) een jong meisje in gevaar brengt. Om haar te redden, keert hij zich tegen de criminele organisatie waar hij jarenlang onderdeel van was. Kan Cuda in het reine komen met zijn verleden voordat de maffia hem vindt?


HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Julia (seizoen 2 – aflevering 1 t/m 3)

In 1962 kwam de onverschrokken kok en kookboekenschrijfster Julia Child met haar kenmerkende panache de Amerikaanse huiskamers binnen met The French Chef – haar vernieuwende programma dat de weg baande voor het moderne kookprogramma.



Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Een moord kost meer levens (seizoen 1)

Als zijn vader wordt gearresteerd voor het vermoorden van twee kinderen, is Paul Spruit nog een puber. Vanaf dat moment is er voor het gezin Spruit geen normaal leven meer mogelijk. Daarna krijgen ze te maken met de gewelddadige ex-man van Pauls moeder. Omdat aangiftes niets uithalen, neemt Paul het recht in eigen hand: in blinde woede steekt hij zijn stiefvader dood.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Along the Way

Tijdens hun vlucht naar Europa, op de grens van Turkije en Iran, raken de Afghaanse tweelingzussen Zahra en Fatima (19) hun moeder en zusjes kwijt. Op die verlaten plek begint een reis waar ze geen enkele controle over lijken te hebben. Om te overleven in een vijandige wereld van mensensmokkelaars en drugsdealers komt de tweeling voor dilemma’s te staan die hun symbiotische relatie en geweten zwaar op de proef stellen.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.