Trying

Weekend kijktips: Dune: Part Two, Pauline, Trying en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Trying (seizoen 4)

Het vierde seizoen van de Britse comedyserie Trying is vanaf nu te zien op Apple TV+, met opnieuw Rafe Spall en Esther Smith in de hoofdrollen. Trying begon als verhaal over een stel dat dolgraag kinderen wilde hebben. Nikki (Smith) en Jason (Spall) blijken niet zelf een kind te kunnen krijgen. Ze kiezen daarna voor adoptie, met alle obstakels die je daarbij tegenkomt.

In seizoen vier springen we zes jaar vooruit. Princess is inmiddels een tiener en zoon Tyler is nu elf en gaat voor het eerst naar de middelbare school. Er wordt zoals gebruikelijk een hoop gelachen en gehuild. Trying seizoen 4 bestaat uit acht afleveringen, waarvan nu de eerste twee de zien zijn. De rest volgt de komende weken t/m 3 juli, telkens op woensdag.

Bekijken: Trying op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Pauline (seizoen 1)

De 18-jarige Pauline raakt per ongeluk zwanger van een one night stand van Lukas. Die blijkt de duivel zelf te zijn. De zwangerschap geeft Pauline bovennatuurlijke krachten en er ontstaat een epische strijd tussen goed en kwaad.

The Kardashians (seizoen 5)

De Kardashian-familie komt terug met een gloednieuwe serie, waarbij iedereen een kijkje krijgt in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen laten de camera’s toe om de waarheid aan hun verhalen te geven. Van de intense druk op de schouders met het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schoolgaande kinderen. Kijk mee met dit meeslepend en eerlijke verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

The Beach Boys

Over de legendarische band die een revolutie teweegbracht in de popmuziek en het harmonieuze geluid creëerde dat de California Dream verpersoonlijkte.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Atlas (2024)

Een gloednieuwe thriller op Netflix. Hoofdpersoon is Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), die een hekel heeft aan kunstmatige intelligentie. Ze moet als data-analist de ruimte in, om een terroristische robot te vangen. Als alles mis gaat en haar ruimteschip uit koers raakt, komt ze terecht op een planeet ver van hier. Daar moet ze zien te overleven terwijl ze omringd wordt door vijanden. De mislukte missie om de robot te vangen, kan wellicht alleen nog slagen met behulp van AI.

The Kill Room (2023)

Wanneer kunsthandelaar Patrice Capullo de crimineel Gordon Davis helpt om via haar kunstgalerie geld wit te wassen, heeft ze iets nodig om te verkopen. Als zijn hitman een schilderij in elkaar flanst, wordt hij onbedoeld een sensatie. Uma Thurman, haar dochter Maya Hawke (bekend uit Stranger Things) en Samuel L. Jackson zijn samen te zien in deze film.

Jurassic World: De Chaostheorie

De groep van Kamp Krijtastisch komt samen om een mysterie te ontrafelen als ze ontdekken dat er een wereldwijde samenzwering is die gevaar levert voor de dinosaurussen en henzelf.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Ferrari (2023)

De zomer van ’57 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari: zijn autobedrijf dreigt failliet te gaan en zijn huwelijk lijdt na het verlies van zijn zoon. Enzo zet zijn laatste hoop op één racewedstrijd: de Mille Miglia door Italië. Te zien vanaf zaterdag 25 mei.

Kasper van der Laan: 1 kilo

Kasper van der Laan legt in zijn bejubelde debuutvoorstelling ‘1 Kilo’ uit waarom de dingen zijn zoals ze zijn en waarom we dingen doen zoals we ze doen. En hoe komen we verder? Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

LEGO Dreamzzz

Een groep kinderen sluit zich aan bij een geheim genootschap, waarin ze met de kracht van fantasie de droomwereld binnentreden. Zij leren om te droombouwen, om zo slapende kinderen beschermen tegen de kwaadaardige Heer der Nachtmerries, die over de Droomwereld wil heersen en de Wakkere wereld wil binnenvallen. Ook te zien bij Videoland.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Dune: Part Two (2024)

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Stax: Soulsville USA

In Memphis in de jaren 60 durfde een groep interraciale medewerkers het aan om hun eigen muziek te maken op hun eigen voorwaarden. Ze richtten Stax Records op, een van Amerika’s meest invloedrijke makers van zwarte muziek.

Call Me Country: Beyoncé & Nashville’s Renaissance

Call Me Country: Beyoncé & Nashville’s Renaissance is een boeiende documentaire die de evoluerende definitie van countrymuziek onderzoekt. In deze film wordt de impact van Beyoncé op de industrie belicht, terwijl zwarte artiesten in Nashville blijven strijden voor zichtbaarheid. De documentaire daagt het traditionele beeld van countrymuziek uit en laat zien hoe invloedrijke artiesten zoals Beyoncé het status quo uitdagen. Als je geïnteresseerd bent in muziekgeschiedenis en de rol van diversiteit in de muziekindustrie, is dit zeker een film om naar uit te kijken.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Concordia (seizoen 1)

Fan van Game of Thrones? De makers komen met een gloednieuwe sciencefictionserie. Het heet Concordia, zal verschijnen op SkyShowtime en is vanaf donderdag 23 mei te zien. We volgen een nieuwe gemeente die volledig gebouwd is op datacollectie en AI. Het moet de meest veilige plek zijn om te leven, maar dan wordt er een moord gepleegd. Een team moet zo snel mogelijk ontdekken wat er aan de hand is, voordat het te laat is…


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

The Golden Bachelor

De 72-jarige weduwnaar Gerry Turner is klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven. 22 vrouwen gooien al hun charmes in de strijd om zijn hart te veroveren. Aan het einde van deze romantische competitie blijft er één vrouw over. Zal er ware liefde ontstaan?

Over de Oceaan

Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein zeilen zes BN’ers de Atlantische Oceaan over. In bijna drie weken tijd reizen zij van Las Palmas naar het Caribisch gebied. Tijdens de 5.100 kilometer durende tocht zullen ze alleen op zichzelf en elkaar aangewezen zijn. Midden op zee zullen zij voor fysieke en mentale uitdagingen komen te staan.

Bad Host: Hunting the Couch Surfing Predator

Volgt het verhaal van een groep jonge vrouwen die, zonder het van elkaar te weten, allemaal slachtoffer waren van een roofdier dat hen via Couchsurfing naar zijn verblijfplaats lokte. De jonge vrouwen verenigden zich en vochten zes jaar lang om hem voor het gerecht te brengen.

Ewout in de Verslavingskliniek

Ewout Genemans krijgt een exclusief inkijkje binnen de muren van een verslavingskliniek in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar de clientèle voor 90% uit Nederlanders bestaat. Wie zijn deze mensen, die de halve wereld over gereisd hebben om keihard met zichzelf aan de slag te gaan? Uit welk dieptepunt krabbelen zij omhoog? En hoe ziet een behandeling in een verslavingskliniek eruit? Een maand lang loopt Ewout mee op drie locaties van de kliniek.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Land of Bad (2023)

De brute actiefilm Land of Bad komt op donderdag 23 mei naar Pathé Thuis. De film neemt ons mee naar de Filipijnen, waar de Amerikaanse luchtmacht een speciale missie helemaal fout ziet gaan. Een paar teamleden worden gegijzeld en moeten onder leiding van dronepiloot Reaper bevrijd worden. De hoofdrollen zijn voor Russell Crowe, Liam Hemsworth en Milo Ventimiglia. Meteen naar de film.

Kung Fu Panda 4 (2024)

Po is terug! Dit jaar verscheen Kung Fu Panda 4 in de bioscoop en al op woensdag 22 mei kijk je de heerlijke animatiefilm vanuit huis. Po heeft een nieuwe roeping gevonden: hij is de spiritueel leider geworden van de Vredesvallei. Maar dan staat er tóch ineens weer een schurk op de stoep. Meteen naar de film.

Ghostbusters: Frozen Empire (2024)

Po is terug! Dit jaar verscheen Kung Fu Panda 4 in de bioscoop en al op woensdag 22 mei kijk je de heerlijke animatiefilm vanuit huis. Po heeft een nieuwe roeping gevonden: hij is de spiritueel leider geworden van de Vredesvallei. Maar dan staat er tóch ineens weer een schurk op de stoep. Meteen naar de film.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.