Apple Watch Pride-wijzerplaat mockup door ICulture

watchOS 4.3.2 voor de Apple Watch nu te downloaden

Je Apple Watch kan weer worden bijgewerkt. Apple heeft namelijk watchOS 4.3.2 vrijgegeven, de nieuwste versie van watchOS. Heb je problemen met je Apple Watch, dan worden deze met deze nieuwste versie misschien wel opgelost.

watchOS 4.3.2 beschikbaar

Regelmatig komt Apple met nieuwe software-updates voor haar verschillende apparaten. De Apple Watch mag daarbij natuurlijk niet achterblijven. Heb je een Apple Watch, dan kun je deze nu bijwerken naar watchOS 4.3.2. Het is de tweede bugfix-update van watchOS 4.3, die in het voorjaar verscheen.

Afgelopen voorjaar verscheen watchOS 4.3, waarin Apple een verbeterde nachtklokmodus toevoegde en de muziekbediening weer terugbracht. Daarop volgend verscheen watchOS 4.3.1. Daarin werd een vervelende bug opgelost waardoor de Apple Watch bleef hangen op het Apple-logo. De afgelopen weken zijn er geen verdere bugfixes naar voren gekomen, maar toch heeft Apple watchOS 4.3.2 vrijgegeven. Deze update is waarschijnlijk de laatste update voor de originele Apple Watch. Later dit jaar verschijnt watchOS 5, maar die is alleen beschikbaar vanaf de Apple Watch Series 1 uit 2016. Dat betekent dus dat de originele Apple Watch uit 2015 vanaf dat moment niet meer bijgewerkt kan worden.

Apple spreekt in de update-omschrijving over verbeteringen en probleemoplossingen. Welke verbeteringen dit precies zijn, is niet bekend. Mocht daar meer over bekend zijn, dan werken we dit bericht bij.

watchOS 4.3.2 downloaden

watchOS 4.3.2 is te downloaden voor elk model Apple Watch. Om de update uit te voeren, doe je het volgende op de gekoppelde iPhone:

  1. Ga naar Mijn Watch > Algemeen.
  2. Tik op Software-update en wacht tot de update is gedownload.
  3. Hang de Apple Watch aan de lader en wacht geduldig af tot de update is geïnstalleerd.

Terwijl de Apple Watch aan het updaten is, hou je de gekoppelde iPhone in de buurt om het updateproces niet te verstoren. Het updaten van de Apple Watch kan langer dan een uur duren, dus wees vooral geduldig. Zorg er in ieder geval voor dat de verbinding met de oplader niet verbroken wordt. Om de installatie af te ronden is het verplicht om de Apple Watch aan de lader te hangen, dus hou daar rekening mee.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2018, 19:40
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, firmware, watchos 4
Device Apple Watch
Software watchOS 4
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.