iPad 2018 gebruiken.

Apple prijst iPad aan als laptopvervanger [video]

Vandaag heeft Apple vier nieuwe reclamevideo’s vrijgegeven die op een rij zetten hoe je iPad precies gebruikt kan worden. Het gaat in deze advertenties om de 9,7-inch iPad, die eind maart gepresenteerd werd. 

De 9,7-inch iPad, die aangekondigd werd tijdens een speciaal onderwijsevenement eind maart, is op dit moment de goedkoopste tablet die Apple op de markt heeft. Mocht je je afvragen waarom dat apparaat interessant kan zijn, dan legt Apple je dat kort uit in vier video’s. Elk van de advertenties nadrukt op een belangrijke eigenschap van de tablet.

iPad is handig voor onderweg

De eerste van de vier video’s gaat vooral in op de mogelijkheden die je hebt als je de tablet mee op reis neemt. Simpel gezegd: met zijn relatief kleine behuizing van 24 bij 16,9 bij 0,7 centimeter en gewicht van 469 gram, kan je hem makkelijk meenemen op reis. Dat betekent dat je dus op je zakenreis gewoon door kan werken aan een presentatie. Of je kijkt lekker een film, zoals de persoon in de video lijkt te gaan doen.

iPad houdt je georganiseerd

De tweede van de vier video’s gaat vooral in op het nut van de iPad voor het onderwijs. Dat past binnen de doelgroep, want in maart benadrukte Apple dat het de onderwijsmarkt wilde gaan veroveren. Het nut van de tablet volgens deze video? Al je aantekeningen lekker georganiseerd houden en zorgen dat je niet langer op zoek hoeft naar specifieke notities. In plaats daarvan vind je alles georganiseerd op je tablet.

iPad elimineert je papierwerk

Nummer drie focust zich op mensen die op kantoor te maken hebben met veel papierwerk. Je hoeft volgens Apple niks meer af te drukken, want dankzij de combinatie met de Apple Pencil kan je op de iPad nauwkeurig zaken markeren die je aan het lezen bent. Kortom: vaarwel papierwerk!

iPad vervangt… spullen

Mocht je nog niet overtuigd van het nut van de 9,7-inch tablet zijn, dan heeft Apple tot slot een duidelijke boodschap voor je. Je hoeft je rugzak niet onnodig vol te stoppen met allerlei spullen. Apple maakt het makkelijker, want de tablet bevat je boeken, aantekeningen voor school, maar ook je films en andere media.

De 9,7-inch iPad: iets voor jou?
Apple’s nieuwste 9,7-inch tablet werd in maart gepresenteerd en biedt een gebruiksduur van maar liefst tien uur. De iPad draait op een snelle A10 Fusion-chip en je kunt kiezen uit 32GB of 128GB opslag. De goedkoopste versie kost 359 euro. Meer info vind je in ons artikel iPad kopen.

Bekijk ook

iPad kopen in Nederland: prijzen, aanbiedingen en meer

Wil je een iPad kopen? Dan vind je in dit artikel alle informatie over iPad-aanbiedingen en prijzen. Met actuele prijzen van de iPad Pro, iPad Air, het standaardmodel en de iPad mini. We helpen je in dit artikel met het kopen van de iPad die voor jou het meest geschikt is.
Bekijk ons complete overzicht iPad tips. Met honderden tips voor iPad bespreken we bijna elke instelling en mogelijkheid!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.