Reacties voor: Voormalig Apple-topman stapt via Payfone in mobiele betalingen

Voormalig Apple-marketingmanager Bob Borchers heeft een deal gesloten met Payfone, een bedrijf dat betalingen voor mobiele telefoons mogelijk maakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. wow erg interessant zeg

  2. Hmm…….. Wat zou het mooi zijn als Apple 1 medium (Programmeerbare RFID chip ) zou kunnen inbouwen voor een vrij programmeerbare aansturing van alle mogelijke toepassingen. Steeds vaker krijg je binnen bedrijven te maken met contactloze RFID toepassingen in bedrijven zoals toegangscontrole, cashless betalen, automatisch inloggen enz. waar nu nog allemaal verschillende kaarten (RFID Chips) en typen (Mifare, Legic, HID, EM) voor nodig zijn. Nu zit mijn beurs al vol met RFID plastic en het worden er alleen maar meer en meer……..

  3. Als dit doorzet met die chip weet ik zeker dat de kans dat iemand met een iPhone in de toekomst wordt beroofd, vertienvoudigd wordt.

  4. @jesper ik vind dit een onzinnige reactie. om je pas te gebruiken heb je een pincode nodig. dat zal je ook voor de iWallet nodig hebben. worden pinpassen zo vaak gestolen? een praktijkvoorbeeld: vorige week is m’n portemonnee gestolen, het geld was er uit, maar de pasjes lagen op straat vlak bij het café waar mijn portemonnee gestolen is.

  5. Lijkt op Belgische Ping.Ping. Vooral gebruikt bij SMS-parkeren. Wel account maar nog niet gebruikt. Werkt via web, SMS en RFID. Die laatste heb ik ook voor mijn werk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.